donderdag 31 januari 2013

Nostalgie

Hallo lieve volgers en bezoekers, allemaal weer heel hartelijk bedankt voor jullie gezellige reaktie's en tot mijn grote verrassing zag ik dat zich weer een nieuwe volger heeft gemeld en dat is Rachel, welkom op mijn blog, ik kan helaas geen blog van je vinden dus kan ik je niet linken. Sorry Rachel , toch gevonden, bij deze goedgemaakt.

Bij De Creatieve Zebra loopt ook een challenge tot 3 februari, je kan een kaart maken met als hoofdkleuren bruin en blauw

Ik ben weer eens even aan het snuffelen gegaan, was aanvankelijk van plan om een mannenkaart te maken, daar vond ik het goede kleuren voor, maar ik kwam natuurlijk weer op heel iets anders uit, volgens mij heb ik daar patent op (LOL)

Dit is mijn kaartje geworden

 

De afmeting is een A5 formaat geworden, ik had als achtergrond een leuk nostalgie's plaatje  en heb daar een blauwe rand met bloemen op tule opgezet van Marianne Design en een blauw 3D hart met de tekst "for you" erop, de randen van de kaart heb ik nog met blauwe inkt aangezet.

En ja, hoe kan het anders....., ik ben weer heel benieuwd naar jullie reaktie's en wacht weer met spanning af, bedankt weer voor jullie trouwe bezoekjes, ik ben er heel erg blij mee! groetjes en tot de volgende keer


14 opmerkingen:

 1. bedankt dat je met dit kaartje deel neemt aan de challenge van de creatieve zebra

  liefs |Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeannette,
  Hele mooie kaart, leuk idee om het nostalgisce
  achtergrondje zo te bewerken, het hartje en de roosjes staan er schattig op..succes met de challenge...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat er iets heel anders uitgekomen is dan je van plan was. Prachtig met die achtergrond en dat mooie plaatje. De bloemen maken het plaatje helemaal compleet.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit weer een mooie kaart Jeanette.

  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtige nostalgische kaart en de achtergrond is weer super leuk hoor.
  Fijne avond eng roetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart geworden, zeker met die bloemen en plaatje. Ja dat gebeurd vaak he dat een kaart heel anders wordt, heel herkenbaar.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is SUPERS en heerlijke kleurtjes heb je gebruikt!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kleuren samen, en een erg leuke kaart als resultaat! Wel herkenbaar hoor, dat er iets heel anders uitrolt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Jeannette,

  Wat heb je een leuk kaartje gemaakt,
  heel apart.
  Heel fijn weekend groetjes,
  Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jeanette,
  nou daar geniet ik ook altijd van hoor! Helemaal leuk als je iets extra's schrijft en daar ben jij ook goed in! Altijd gezellig om jouw reacties te lezen.
  Dit kaartje is heel mooi geworden en ik herken het helemaal. Ga je zitten om iets te maken en dan wordt het wat anders. Had ik pas met een sketch van een challenge. Ik wilde een verjaardagskaart maken om naar iemand te sturen en toen vergat ik dat en maakte met de sketch een babykaart. Gekke kronkel, maar ook juist wel weer leuk!
  Groetjes en tot de volgende,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke je kaartje Jeannette en het komt me bekend voor hoor dat er iets heel anders te voorschijn komt als dat je eigenlijk in je hoofd had.
  Dat maakt onze hobby zo leuk vind ik.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen