zaterdag 26 januari 2013

2 keer oud en nieuw

welkom allemaal weer lieve blogvriendinnen, volgers en bezoekers vanuit een erg witte wereld met een grauwe lucht. Het heeft hier weer behoorlijk gesneeuwd en volgens de berichten moet daarna de dooi zijn intrede gaan doen en daar zie ik zooooo tegenop. Dat wordt natuurlijk vreselijk glibberen op straat en wij moeten er nog uit, dus even duimen dat het niet te erg wordt.

De kaartjes die ik nu ga plaatsen heb ik deze week geborduurd met nieuwe patroontjes, d.w.z. uit het vorige HJ maar met "oude" plaatjes en dan heb ik het niet over vintage maar plaatjes die ik met het doorbladeren van een oude Hobby Handig ben tegen gekomen en een bloem van stof geknipt.

 
Voor het kaartje hierboven heb ik roze cardstock gebruikt, ik had ook nog een stansje van een Joy mal liggen, toevallig in dezelfde kleur, dus dat kwam mooi uit. Het borduurpatroontje is van Jenine Siemerink en de bloemen komen uit... jawel de Hobby Handig, tijdens het borduren deed de naald niet altijd wat ik wilde, dus ik was een een paar keer niet zo blij.

 
Vor dit kaartje heb ik paars cardstock gebruikt uit mijn eigen stock (zou het daarom zo heten?) het borduurpatroontje is van Sjaak van Went en hier heb ik een stoffen bloem op gezet, ik heb nog wat stofjes liggen die er toch ook weer aan moeten geloven, dus af en toe even in je voorraad kijken kan geen kwaad. Wat hoekrandjes en een paars strikje erop en ook dit kaartje was geboren.
Tot mijn verrassing merkte ik dat ik ook weer op de oude en vertrouwde manier de foto's kan uploaden, dus hoeven we niet meer van de ene naar de andere browser te wisselen.

Ik denk dat ik maar weer in mijn oudere hobbybladen duik want je weet maar nooit welke verrassingen je nog te wachten staan en het ruimt ook weer eens lekker op.

Ik was weer erg blij met jullie leuke en lieve reaktie's op mijn vorige berichtje en ik ga er nu ook maar vast weer voor zitten (LOL) geniet maar allemaal van een fijn weekend, voor alle zieken, van harte beterschap gewenst!15 opmerkingen:

 1. Super mooie gebroduurde kaarten Jeannette.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaartjes heb je weer gemaakt Jeannette, helemaal super. Helaas kan ik nog steeds niet op de oude manier foto's plaatsen, maar wie weet komt dat ook nog wel. Doen jullie wel voorzichtig als jullie de deur uitgaan.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaarten! Mooie borduurpatronen! Ik kijk voor een nieuw borduurkaartje vaak ook de oude HJ's door, vaak kom je dan wel iets passends tegen! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartjes en netjes geborduurd hoor. Ik kijk ook nog vaak in oude bladen hoor en dat heeft ook nog vaak leuke creaties.
  Fijne avond en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Ze zijn weer Super mooi Jeannette.

  Fijne Avond verder.

  Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi jeannette,
  Hele mooie, geborduurde kaartjes heb je gemaakt..leuk boeket bloemen en de stoffen bloem is ook leuk...eindelijk heb ik vandaag een kaartje afgemaakt..morgen nog een ...en dan nog foto's maken..het begint weer te komen...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goud van oud zullen we maar zeggen. We hebben vaak zoveel in huis dat we dat niet eens meer weten. Je hebt mooie kaarten gemaakt, en stoffen bloemen is ook weer een idee.
  Groetjes, nelleken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaarten weer Jeanette.

  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie, geborduurde kaartjes heb je gemaakt!!!En de 3d boeket bloemen zijn prachtig!

  Gr Antoinette
  http;//antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ha Jeanette,
  ik borduur zelf eigenlijk nooit, maar vind het altijd erg knap als ik het tegen ko op een blog! Echt geweldig hoe netjes, ook al deed de naald niet altijd wat jij wilde.....
  De bloemen zijn erg mooi!
  En doe maar voorzichtig met dit weer. Ik denk dat een paar dagen verder alle sneeuw is verdwenen...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie en verzorgd, het zijn weer plaatjes! Ik doe dat borduurwerk je niet na, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou weer 2 prachtig geborduurde kaarten hoor en leuk he die oude plaatjes vinden en dan weer gebruiken.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaarten, aan dat mooie borduurwerk durf ik me echt niet te wagen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen