vrijdag 4 januari 2013

Alleen voor jou


Hallo Allemaal, tsjonge, ben ik me daar al een tijd bezig om een kaart geplaatst te krijgen, ik dacht eerst een probleem met blogger, toen aan het zoeken gegaan bij het help programma, en daar las ik dat er problemen waren met internet explorer en tegelijk het advies om het maar via een andere browser te proberen, gelukkig heb ik  al een andere browser als optie op mijn pc staan en nu werkt die wel, wat een fratsen moet je dan uithalen zeg, mijn bericht had ik alweer verwijderd, dom natuurlijk, kan ik weer overnieuw beginnen.
Daar gaan we dan maar weer:

Bij het laatste hobbyjournaal zat een ekstra knipvel en dat kan je gebruiken als je wilt meedoen aan de wedstrijd, nou, dat wil ik wel, heb nu de smaak te pakken haha.
Het is de bedoeling een kaart te maken en deze te uploaden naar de site van het hobbyjournaal en je kunt daar een leuke prijs mee winnen en ook je hobbymaatjes delen dan mee, nu ben ik eigenlijk niet zo aktief op het hobbyjournaal, maar waag toch maar een kansje.

Dit is mijn kaart geworden


Als basis heb ik een lime groene kaart gebruikt, daarop een stukje design papier met de tekst "especially for you", vervolgens de mooie nieuwe mal van Noor Design in vellumpapier uitgesneden, wat groene pearldrops erop, alles uitgeknipt in 3D en opgeplakt, een mooie strik gemaakt met behulp van mijn bowdabra, een bedeltje eraan van een vlinder, zodat die ook weer terugkomt en als laatste de stempel met "alleen voor jou"  


Ik zie nu ook dat de tekst hierboven kleiner is dan wat ik nu weer intik, volgens mij spookt het hier, ik hoop dat het probleem snel is opgelost, want hier wordt je echt niet goed van hoor.

Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje hebben kunnen volgen, mijn volgend berichtje hoop ik weer op een normale manier te kunnen plaatsen,  als ik nu ook nog leuke reaktie's op dit bericht krijg van jullie komt het vast allemaal weer goed, groetjes en weer heel erg leuk dat jullie op bezoek kwamen


11 opmerkingen:

 1. Ik zit ook een beetje te tobben met Google vanavond Jeannette , soms vliegt alles weg dan kan ik weer geen bericht plaatsen, het zal wel in de lucht zitten. Ik kan alles goed volgen hoor bij je, je creatie voor het Hobbyjournaal is prachtig geworden, je kan al goed met de Bowdabra overweg zie ik. Truste voor straks.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Jeanette,, mooie stans heb je gebruikt. Ja ik kon vanavond ook geen foto uploaden, ik had gelezen dat je dan Google Chrome moet installeren en dat heb ik gedaan. Toen lukt het wel, maar alles is toch ook weer anders als daarvoor.
  Maar jou bericht is goed te lezen hoor!
  groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat je niet gek maken door internet exporer Jeannette, maar ik herken het wel die irritatie.
  De kaart is in elk geval heel mooi te bewonderen en ziet er prachtig uit. Erg leuk met dat bedeltje. Ach en die kleine lettertjes zijn nog goed te lezen hoor. Nu maar hopen dat je met deze kaart in de prijzen valt.
  Geniet van je weekeinde en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo jeantte
  wat is dat mooi gemaakt super mooi


  groetjes brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Jeannette,

  Je was niet de enige die problemen had, ik snapte er ook al niks van en dacht dat het aan mij lag. Je hebt weer een leuke kaart gemaakt en ik zou gewoon weer mee doen, want je weet maar nooit of je wint. succes

  Groetjes Cynthia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jeannette,

  Hele mooi kaart heb je gemaakt..best wel moeilijk om iets te verzinnen, met het knipvel, het is je prima gelukt..en inderdaad Google Chrome gebruiken, dat werkt echt beter...
  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja wat een drama he momenteel met blogger Jeannette, hoop inderdaad ook dat het snel opgelost is. Ik upload nu maar eerst mijn foto in Picasa en dan lukt het wel, maar al die omwegen is nou niet echt bepaald gebruiksvriendelijk. Je kaartje is weer prachtig zoals altijd.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke en mooie kaart Jeannette.
  Succes met de wedstrijd,

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je creatie echt zo mooi! Ik heb hem van de week toevallig ook afgemaakt. Je zal toch maar 250 euro winnen en ook nog eens mogen verdelen, hoe geweldig is dat. Ik vind je kaart prachtig. Blogger doet wel vaker raar, ik hoop voor je dat het snel is opgelost! Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kaartje, Jeannette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook dit is een super mooie kaart geworden Jeannette,zéér wedstrijd geschikt!!!!
  Het achtergrond papier is erg toepasselijk en vellum gebruiken is ook weer eens wat anders,al met al errug mooi!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen