zondag 27 januari 2013

Mijn eerste lift

Hallo allemaal,  gisterenavond viel de gladdigheid gelukkig mee, wij waren naar een verjaardag en de weersvooruitzichten waren niet echt bemoedigend, dus weer op tijd en heelhuids thuis gelukkig.
De sneeuw is nu bijna weg en het mag van mij nu echt wegblijven.
Jullie berichtjes heb ik weer met plezier gelezen, zo leuk is dat en natuurlijk ook weer bedankt voor de leuke reaktie's op mijn geborduurde kaartjes. Intussen was ik alweer begonnen aan een uitdaging die voor mij nieuw is, nl. een liftchallenge, ik wist eerst ook niet wat daarmee werd bedoeld,  maar eigenlijk komt het er op neer dat je aan de hand van een voorbeeld kaartje gaat werken, maar dan naar eigen idee. Op het blog van liftchallenge staat er overigens ook een uitleg, dus makkelijker kan het niet.

Meestal kom ik in tijdnood met een challenge, doordat ik met andere dingen bezig ben, maar ik las bij verschillende van jullie dat je het in een schriftje of zoiets opschrijft en ik zit dus nu ook met een bloc naast mijn computer alles bij te houden, maar dan nog....

In ieder geval is het nu gelukt en gaat dit kaartje meedoen


en op verzoek is hier het voorbeeldkaartje


Ik heb gekozen voor groen cardstock, een lekker lentekleurtje, daarop designpapier van MD met kleine bloemetjes, als verdeler tussen de vierkantjes heb ik ook weer voor bloemetjes gekozen en in de vakjes heb ik een gestempelde bloemen, ingekleurd met een glaze en glitterpen, een gehaakt paddestoeltje en een bloem met een stempel erop, dus eigenlijk moet het een bloemenkaart heten (LOL)
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwste uitdaging vinden en ik ga nu  weer bij jullie op bezoek om inspiratie op te doen voor mijn volgende kaartjes
Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes en tot de volgende keer


17 opmerkingen:

 1. Hoi jeannette,
  je hebt een hele leuke kaart gemaakt..welke kaart heb je gebruikt om te liften?? misschien leuk om die erbij te zetten??

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig viel het mee gisteravond op de weg Jeannette en zijn jullie weer heelhuids thuisgekomen. Wat is je liftkaart goed gelukt zeg, ik vind het prachtig. En goed van je dat je nu ook een schriftje bijhoudt maar moet eerlijk zeggen dat het bij Aniet ook nog steeds wel eens een keertje fout gaat hoor, schriftje of niet hahaha. We hebben het er maar druk mee, kaartjes maken, foto's van de kaartjes maken, verhaaltje schrijven, berichtje plaatsen, overal reageren, schriftje bijhouden met alle lopende challenges en candy's ...... we hebben er gewoon een dagtaak bij. Maar het is ook allemaal zo leuk en gezellig, dus dat maakt heel veel goed.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi jeannette,

  Dankjewel, ik zie vaak dat de kaart die gelift wordt er bij staat..leuk om te vergelijken..

  Liefs van Ans..

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Hij is superrrrrr Jeannette.
  Ben natuurlijk even wezen spieken wat de " lift " truc was, erggg leuk idee.

  van mij mag de sneeuw ook weg blijven nu, het ruikt ook weer heerlijk "groen " buiten.

  Fijne dag verder

  Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart heb je gemaakt van deze mooie lift Jeannette en leuk die bloemetjeskruis. Erg leuk hoor. Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje en ik vul de challenges in een agenda dan zie je precies wanneer de challenge af loopt.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je ons blog hebt gevonden en super dat je ook een poging waagt. Je kaartje is heerlijk vrolijk! Bedankt voor het meedoen aan onze Challenge en hopelijk zien we je de volgende keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jeanette, ook wij moesten gisteravond naar een verjaardag, dus toch maar weer op tijd naar huis, maar ook hier viel het gelukkig erg mee. Je kaart is prachtig, je krijgt meteen weer zin in het voorjaar, leuk die bloemenrand.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaja, ik hou ook een agenda bij om alle Challenger bij te houden. Mooie creatie heb je gemaakt. Lekkere frisse kleuren.
  Hier voel de gladdigheid ook mee, alleen vanavond toen ik na het werk terug naar huis reed, schrok ik ervan dat het op sommige plekken zo wit en spekglad was. Maar gelukkig heelhuids thuisgekomen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vrolijk en kleurrijk bloemenkaartje heb je gemaakt, Jeannette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je ons vond en zeker ook dat je dan meedoet. Je uitwerking is lekker kleurig! Bednakt voor het meedoen aan de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die is heel mooi geworden! Heel leuk met die bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel heel leuke en vrolijk kaartje Jeannette.
  Succes met de challenge.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha Jeanette,

  wat een geweldig kaartje!! Zo vrolijk en zo'n originele lift! Ik vind het een superleuk kaartje om te liften en hoop er tijd voor te hebben deze week.
  Ga zo nog even een berichtje plaatsen...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Jeannette,

  Ik vind 'm zóóóó mooi!!!!Vrolijk van kleur en heel orgineel!!!Sukses met de challenge,

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo, jij hebt er echt veel werk van gemaakt! Wat leuk gedaan zeg! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen