woensdag 23 januari 2013

glaasje bubbels met taart

Hallo allemaal, ik heb me maar even losgerukt van mijn kaartje waar ik nog mee bezig ben, ik ben weer een kaartje aan het borduren, maar de naald zoekt steeds mijn vingers op, kennen jullie dat, zo iritant. Ik had al een kaartje klaar liggen dat echt het blog op wil, maar voordat ik dat doe ga ik eerst weer 2 nieuwe volgers welkom heten en dat zijn Jeanet en Esmee, ook met jullie als nieuwe volgers ben ik weer superblij en ik hoop dat we bij elkaar inspiratie kunnen opdoen.

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenges van
It's a Magnolia Challenge Blog  klok met Magnolia
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ mannenof jongenskaart

 
Dit kaartjes is qua afmeting 15 x 15 cm, dus iets groter dan de standaard kaart, ik heb donkerbruin cardstock als basis genomen, en de randen bewerkt, eerst met witte inkt, maar dat vond ik toch iets te flets, dus heb ik er nog wat witte acrylverf op gezet, als designpapier heb ik gekozen voor Graphic 45 "before your time" met allemaal verschillende antieke of nostalgisch uurwerken, vervolgens heb ik er de klok van Tim Holz op gezet, hiervoor heb ik craftpapier gebruikt en met koperkleurig embossingpoeder bewerkt en daarna met de heattool. Dan heb ik de stempel Van Edwin met zijn fles bubbels en champagneglazen in gekleurd met de flexmarkers en er een klein goudkleurig vlinderstrikje opgeplakt, achter de klok zit nog wat juteband en als laatste de verjaardagswens, want er is weer wat te vieren. 
 
 
 
En dan wil ik ook nog even een superzoete M en M's taart laten zien, die onze kleindochter met haar broertje samen hebben gemaakt voor de verjaardag ,vandaag, van hun neefje onze kleinzoon Nick, als je goed kijkt kun je zijn naam in blauw zien. De taart was met Nutella bestreken en met stukjes Kitkat rondom beplakt, dus je kunt je voorstellen hoe zoet (lees mierzoet) die smaakte , maar ik vond het zo leuk dat ik hem even met jullie wilde delen 
 
 
Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekje en alle leuke reaktie's op mijn vorige berichtje, zo leuk is dat, een goed jaar geleden had ik dat echt niet kunnen bedenken, had nog nooit van challenges gehoord, ik heb al weer heel wat bijgeleerd in blogland
 
groetjes weer allemaal en tot de volgende keer
 
 
 

15 opmerkingen:

  1. Mooie kaart!!
    Mooi effect met dat jute onder de klok.
    De taart ziet er superlekker uit. Ik hou wel van dat hele zoete.
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart en ja ik had daar gisteren ook last van zat elke keer in mijn duim te prikken in plaats van in de kaart met borduren.
    Wat een prachtige en lekker zoet taart.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een enorme calorieƫnbom Jeannette, maar vast wel heel erg lekker. Wat een heerlijke ingrediƫnten zitten erin. jammie jammie.
    Vergeet ik bijna te vertellen dat je kaart ook mooi is. En met borduren dat de naald vaker in de vinger zit kan heel pijnlijk zijn.
    Fijne dag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De klok heb ik veel gezien als nieuwjaarskaartje. Jij laat zien dat het ook heel goed kan voor een verjaardag, overigens begint er dan ook een nieuwjaar. Gefeliciteerd met je kleinzoon!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jeannette,
    Wat een leuke, stoere kaart heb je gemaakt..die klok is echt heel mooi..
    ...en die taart mmm...wat heerlijk zoet zal die zijn geweest..proficiat met de verjaardag van Nick...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart, Jeanette. En wat ziet die taart er super lekker uit, zeg! Mmmhh...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaart! Het past allemaal zo mooi bij elkaar!
    En de taart.... Ziet er erg zoet uit, maar leuk dat je kleindochter-en zoon hem gemaakt hebben. Dan is het extra feestelijk!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeannette, ben een dagje te laat zie ik maar nog gefeliciteerd met je kleinzoon, wat leuk dat hij ook Nick heet, wat een supertaart hebben jullie voor hem gemaakt, helemaal top. Je kaart is weer een toppertje, heel super gedaan zo.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Jeanette, leuk kaartje en GEWELDIGE taart ! Mooie kleuren vind ik het.En dan bedoel ik je kaartje.... Ik doe nu alles weer zoals voorheen , het was ineens voorbij die "storing". Ik ben er wel heel blij mee moet ik je zeggen.Want nu gaat alles weer zoals het altijd gegaan is.
    Groetjes Martine x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Jeanette,
    ik vind je kaart prachtig! Die klok kun je voor zoveel gelegenheden gebruiken! Heel mooie kleuren heb je gebruikt.
    De taart ziet er echt top uit! Wat schattig die blauwe M&M's voor de naam!
    Nog gefeliciteerd. Hoe vond hij je kaart?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super mooi je kaart Jeannette
    Wat doet die klok het toch goed he en je kan hem op zoveel verschillende manieren gebruiken.
    .
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kaart, mooi die klok met dat papier waarin ook klokken verwerkt zijn. Prachtige kleuren ook.
    En de taart, oei ik denk dat de vullingen uit je kiezen gesprongen zijn, maar dat hoort er gewoon bij want ze hebben een prachtige taart gemaakt. En de naam is goed te lezen hoor.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een schitterende warme kleur kaart is dit!!!
    Leuk dat ie meedoet bij de HH-challenge!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige kaart, bedankt voor je deelname bij IAMC. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen