maandag 3 augustus 2015

En dat is nummer twee

Hallo allemaal, ja het is me gelukt, alweer een kaartje gemaakt en nu voor onze kleindochter die op 7 augustus 16 jaar wordt. Ik zit weer lekker in de boeken te bladeren, het zijn nog wel de kaartjes met voorbeeld, maar het begin is er weer gelukkig.

De kaart die ik nu heb gemaakt is een echte meidenkaart vind ik en ik ben toch weer trots op mezelf dat door ben gegaan, hij staat hier nog even te pronken op de kast zodat ik goed gemotiveerd blijf, want ik vind het leuk!

Wat een lieve reactie's heb ik weer van jullie ontvangen en weer heerlijk om te lezen, ik ben ook weer bij een aantal van jullie op bezoek geweest om te kijken wat jullie weer voor moois hebben gemaakt het motiveert enorm, erg mooi allemaal.

De therapie is best pittig en ik kom ook steeds zo moe als een hond terug, maar er zit, hoewel een beetje, toch wat progressie in, eind september volgt de evaluatie bij de vaatchirurg om te kijken of het voldoende is zodat ik niet geopereerd hoef te worden. Ik kan helaas niet altijd voluit gaan vanwege de reuma dus dat is best lastig, maar alle beetjes helpen, dus we gaan gewoon door.

Dan nu maar snel naar het kaartje voor kleindochter Iris, ik denk dat ze er erg blij mee zal zijnWeer super bedankt voor jullie bezoekje, ik ben er echt blij mee en ik hoop van de week nog een nieuw kaartje te plaatsen, groetjes en tot blogs,

14 opmerkingen:

 1. Hallo Jeannette

  Leuke vrolijke kaart heb je gemaakt.Je bent het nog niet verleerd hoor.
  Gr Janny en een fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanette wat een leuk vrolijke kaart voor je kleindochter superleuk gemaakt de kaart voor je kleinzoon is ook erg mooi. Ze zullen wel blij zijn dat ze weer zo' mooie eigengemaakte kaart van oma krijgen. Soms zit je even in een dip en dan zijn er belangrijkere dingen... En heb je even geen zin meer in de kaartenhobby en blog. Maar je ben niets verleerd! Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeannette, wat leuk dat je weer terug bent in blogland. Er is heel wat gebeurd in de tussentijd las ik wel. Goed dat je de draad weer een beetje op gaat pakken, je laat twee mooie kaarten zien. Leuk voor de kleinkinderen een zelfgemaakte kaart van oma...;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en vrolijke kaart heb je voor je kleindochter gemaakt, Jeannette. En wat zal ze blij zijn met een zelf gemaakte van kaart van oma!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi Jeannette.
  Succes met de therapie.
  hoe klein de stapjes ook zijn, als ze maar vooruit gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is weer te gek, lekker vrolijk en heel mooi voor je kleindochter
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vrolijke kaart, met die vlaggenlijn , de grote letters HAPPY en de cupcake. Hij is weer goed geslaagd. Geniet er nog maar even zelf van, dat geeft weer inspiratie voor een volgende kaart.
  Het gaat je nog goed af.
  groetjes leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PS Sterkte weer met de therapie. We duimen dat je niet geopereerd hoeft te worden. wim leny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Jeannette,
  deze is echt op en top vrolijk. Hoe leuk is het als je kleindochter deze kaart zal krijgen. Ik heb ook nog zelfgemaakte kaarten van mijn opa (!!) die hij maakte voor mijn verjaardag, met zijn reumahanden. Die koester ik. Wie weet gaat Iris deze kaart ook wel bewaren.
  Hij is zo vrolijk en dan nog haar leeftijd erop!
  Echt gaaf.
  Succes met de therapie.
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt Jeannette. Zo te lezen heb je een pittige periode achter de rug, en ben je hard aan het werk om alles weer in het gareel te krijgen. Knap hoor, want dat is zwaar als je lichaam niet echt mee werkt. Hopelijk geeft je hobby je wat afleiding en ontspanning, je hebt in ieder geval al weer twee leuke kaarten gefabriceerd! Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog! Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke kaart voor een 16 jarige. Fijn dat je de smaak weet te pakken hebt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem echt super schattig! Fijn dat je de heftige periode weer wat achter de rug hem en welkom weer in blogland :)
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind hem echt super schattig! Fijn dat je de heftige periode weer wat achter de rug hem en welkom weer in blogland :)
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook je 2de kaart is een toppertje voor een 16-jarige.

  BeantwoordenVerwijderen