maandag 27 juli 2015

Een jaar later

Hallo  allemaal,

 ik heb de stoute schoenen toch maar weer aangetrokken en een kaartje gemaakt.
 Mijn knutselspullen zijn gewoon blijven liggen al die tijd, maar de zin ontbrak me.
Ik heb heel veel gehandwerkt, maar ook dat blog heb ik niet bijgehouden, noem het slordig of wat je wilt, het lukte gewoon niet.
Eind vorig jaar heb ik ook nog een operatie aan mijn rug ondergaan, dat is gelukkig allemaal goed gegaan. Ik dacht het lek boven te hebben, maar ik had buiten de waard gerekend, ik kon amper nog lopen, wat bleek? De vaatchirurg konstateerde bloedvatvernauwing in mijn benen en aanvankelijk zou het dotteren worden, maar looptraining bij een daartoe bevoegde therapeut schijnt ook goed te helpen en misschien een operatie uit te stellen, dus ben ik me nu 2 keer per week aan het afbeulen bij de peut. Zo hebben jullie in ieder geval een idee hoe het mij het afgelopen jaar is vergaan. Een enkele keer heb ik nog een blog bezocht maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.
Maar om het toch nog over de kaartjes te hebben:, na ettelijke kaartjes te hebben gekocht heb ik mezelf eens opgepakt en ben toch weer aan de slag gegaan. Deze kaart is voor onze kleinzoon die morgen 13 jaar wordt, ik heb nog wel even voor de bekende weg gekozen, maar ik hoop dat dit weer het begin van een hele reeks is.Bedankt voor je bezoekje en ik ga ook snel weer eens een rondje doen en hopelijk tot blogs,

groetjes, Jeannette
9 opmerkingen:

 1. Hé, Jeanette.....wat ontzettend leuk om je weer terug te zien in Blogland. En meteen met een hartstikke leuke kaart, daar zal je kleinzoon blij mee zijn.
  Succes met de looptraining en hopelijk tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Jeannette. Dat is leuk, weer een blog van jou.
  Wij hebben heel af en toe toch contact gehad, en je reageerde ook. Ik ben blij, dat je nu weer een blog hebt laten zien met een supermooie kaart.
  Ja Jeannette het is hard werken bij de fysio, maar je weet waar je het voor doet. Het moet toch eens beter worden met je rug.
  We gaan misschien in september nog een weekje kamperen in s Gravenzande. Dan fietsen we beslist eens langs.
  Het allerbeste meis. en tot horens. groeten ook van Wim aan jou en Siet. grts leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super je weer te lezen Jeannette, ben regelmatig langs geweest om te kijken hoe of wat. De "stilte " maakte me onrustig en terecht, ga duimen dat je baat hebt bij de peut, gefeliciteerd met je kleinzoon alvast. Hij krijgt een super mooi Kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanette, en wat heerlijk om weer 'zoveel kleuren' tegen te komen.Het kaartje is natuurlijk heel mooi en gefeliciteerd met je kleinzoon. Jeetje wat heb je veel meegemaakt met je gezondheid en hopelijk gaat het nu met het afbeulen de goede kant weer op zodat we weer regelmatig iets leuks van je kunnen bewonderen.
  Wens je van harte beterschap en lieve groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Jeanette,
  wat een verrassing weer iets van jou te zien in de zijbalk van mijn blog. En wat gaat een jaar snel, he? Goed van je dat je weer wat aan het knutselen bent. Je was ook veel aan het haken/breien, toch? En die vaten in je benen, als het met therapie verholpen kan worden...zou toch mooi zijn.
  Je kaart voor je kleinzoon is super. Toch eigenlijk veel leuker een zelfgemaakte kaart van oma, dan een gekochte!
  Succes en ik hoop dat we je allemaal weer een stimulans geven op onze blogs om door te gaan.
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jeanette,
  Ik dacht echt je nooit meer te zien op blogs, maar wat heerlijk dat je er weer bent, ik heb het dikwijls over je gehad met Cindy.
  Ik weet wat het is een rug operatie, ik ben toen juist met mijn blog begonnen en jij gestopt.
  Maar je bent er weer, het kaartjes maken ben je gelukkig niet verleerd, hij is prachtig voor je kleinzoon.
  Ik hoop dat de therapie je gaat helpen vrouwtje.
  Nu niet meer zolang wegblijven hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Jeanette, wat leuk om je weer terug te zien! Je hebt een enerverend jaar achter de rug zo te lezen.
  Het kaarten maken ben je nog niet verleerd, je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je kleinzoon.
  Hopenlijk komt de inspiratie (en de zin!) weer helemaal terug en zien we je weer regelmatig hier op het blog.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jeannette

  Welkom weer in blogland hoor.
  Is heel wat een rugoperatie zeg ,maar gaat de goede kant weer op neem ik aan.Zelf heb ik een nieuwe knie gekregen en de andere knie volgt in oktober en dan ben ik ook weer aan de krukken en fysio,
  Zo heeft iedereen wel eens wat he?
  Gr Janny en tot ziens in onze woonplaats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeee Jeannette wat super leuk om je weer te zien. En dat je weer kaartjes maakt natuurlijk! Wat heb jij veel meegemaakt en een rugoperatie nog wel, das niet niks! Heel goed van je om er voor te gaan en hoop dat je therapie zijn vruchten afwerpt. Dit 1e kaartje is echt super met het filmthema en de popcorn. Xxx en knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen