zondag 30 augustus 2015

Scrapbook nummer 5 is afgeleverd

Hallo allemaal, eerst maar even bedanken voor jullie leuke en lieve berichten, een jaar ertussen uit en dan toch weer die reaktie's, zo leuk is dat!

De afgelopen week heb ik geen brei of haaknaald aangeraakt, ik was alleen maar bezig met het scrapbook van Nick, was wel weer een werk hoor, eerst de foto's uitzoeken, het nodige knip en plakwerk, schuiven en weer wat stempels en plaatjes erbij zoeken.
Maar het is gelukt.... en hoe, wat was hij er blij mee. Fotoboeken worden bijna niet meer bijgehouden dus is het ekstra leuk om al die belevenissen van de afgelopen jaren nog eens voorbij te zien komen.

De verjaardag van zijn broer werd gisteren gevierd en ik wilde het gewoon af hebben, het was tenslotte bedoeld als afsluiting van de basisschool periode. De andere 3 kleinkinderen hebben hun scrapbook al eerder ontvangen en ik heb er ook nog een gemaakt voor een nichtje van haar reis naar Suriname, dus was dit nummer 5 en voorlopig wel even de laatste.
Ik heb voor jullie een paar foto's gemaakt zodat jullie een indruk krijgen hoe het ongeveer is geworden.

 
Hierboven zie je de voorkant van het scrapbook, deze  foto is ooit gemaakt toen hij op een pony mocht rijden, de helm was veel te groot en hij probeert er nog net onderdoor te kijken, zo grappig om te zien. Aan de ringen links heb ik touw gebonden met een klein fototoestelletje als charm en de letters zijn van foam en gestempeld met de letters van Marianne Design.

 
Het scrapbook heb ik bij De Bijenkorf gekocht, de andere 4 waren allemaal van kraftpapier. Hier ben ik op 1/3 ongeveer van het boek en de foto's liggen er nog naast.

 
Deze foto's zijn van 2 keer wintersport, 1 keer heb ik er de pinquins en een iglo bijgezet en de tweede heb ik een grote en kleine ijsbeer op bezoek laten komen. Toch weer met de knipvellen in de weer geweest zoals je ziet
 
 
De reis ging hier naar Suriname en de jongens mochten zowaar even in de cockpit aan de stuurknuppel zitten, is dat gaaf of niet? Ook hier weer een plaatje van een knipvel, verder heb ik heel veel tekstjes van stickers kunnen gebruiken, die kwamen bij de Action vandaan. Ook heb ik de vliegtickets enz. erbij gedaan. Aan het begin en einde van het boek heb ik een plattegrondje geplakt met de fietsroute van en naar school van zowel de oude en de nieuwe school met de fiets van Marianne Design uitgestanst erop geplakt

 
Hier zie je aan de bovenkant hoe dik het boekwerk is geworden,  al met al zeer geslaagd en gisteren al door veel handen gegaan, een heerlijke herinnering van een basisschool periode en een heel gelukkige Nick die "eindelijk"zijn scrapbook kreeg.
En raad eens waar ik nu weer mee bezig ben?????
het lange vest, jawel en hopelijk weer wat kaartjes tussendoor
 
Bedankt weer voor jullie bezoekje en graag tot de volgende keer, groetjes

13 opmerkingen:

 1. Wat superleuk dat je dat voor je kleinzoon gemaakt hebt en natuurlijk is hij er blij mee! Het ziet er dan ook geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeannette,

  Wat een super gaaf album is dit en wat leuk al die Marianne stansjes er in verwerkt en ja dat je kleinzoon hier blij mee is weet ik wel zeker er is niks mooiers dan een zelf gemaakt album!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig....wat heb je dit ook weer mooi gemaakt, Jeannette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk Jeannette, kan me wel voorstellen dat Nick daar heel nlij me was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er prachtig uit Jeannette,
  wat een werk is dat en erg leuk met de afbeeldingen van knipvellen, fijn dat de ontvanger zo blij er mee was,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig scrapboek Jeannette, dat het veel werk is geweest geloof ik graag, maar het is een mooie herinnering voor later.
  Ik lees ook dat je weer gaat breien, ook leuk om te doen, maar niet zolang wegblijven hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi album heb je voor Nick gemaakt en daar zal hij nog vaak in kijken. Grappig die pinguïns en ijsberen erbij.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een werk zeg! maar wat is het mooi... groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je scrapbook is weer goed geslaagd. Logisch dat Nick er blij mee was.
  Hier liggen boven 4 fotoalbums voor de kleinkinderen. Met van alles wat we met hen deden. Er is er nog niet eentje klaar. 6 jaar geleden begonnen en dan ...... Erg he? Wie weet maak ik het nog eens af. De fotoos en alles is er, maar de fut ??? Weg ???? Ik vind jou toch zo'n doorzetter. Kan ik een voorbeeld aan nemen. Maar af zijn ze bij jou en geniet van de reakties. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er helemaal super uit Jeannette - wat een werk maar een supermooi herinnering voor later en het kan dan ook niet anders dat hij er blij mee was.
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen

 11. Jeeetje wowww wat heb je een schitterend scrap boek gemaakt,
  echt heel erg mooi geworden ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen