zaterdag 21 december 2013

Alweer Kerstkaarten

Goeiemorgen allemaal, allereerst weer heel erg bedankt voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige post, de kaarten zijn, samen met de familie, inmiddels geland in Suriname dus ik ben benieuwd hoe ze daar worden ontvangen, het is daar nu 35 graden dus echt kerstweer (not).

Zoals altijd moet ik toch nog een paar kaarten bijmaken, ik heb wel gekochte liggen, maar dat wil ik voor deze personen echt niet, daar wil ik gewoon de moeite voor nemen, dus mijn spullen maar weer tevoorschijn halen (is niet echt een straf hoor).
Ik had beloofd om nog een paar kaarten te laten zien, wilde ze donderdag al plaatsen maar daar kwam gewoon niet van en dat nog wel op de laatste "iedere donderdag een kerstkaart" van Yvonne , vanaf januari gaat zij door op een nieuw challengeblog http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl/ .


De kaart hierboven heb ik ook weer het Pion papier voor gebruikt als achtergrond, met daarop de mallen van Marianne Design en de sterrenrand van Noor Design, nog wat sterretjes uit een kleine mal en een stickerrand bovenaan

 
En de kaart hierboven is weer wat kleurrijker, dit papier is van MD (Eline?) van een eerdere Kerst.
Weer een metalen mal van Nellie Snellen gebruikt en met inkt bewerkt en uitgeknipt, wat houten sterretjes erbij en een gouden stickerrandje. En dan is het vandaag echt
 
en gelijk de kortste dag ,dus vanaf vandaag gaan de dagen weer lengen zoals dat heet.
Ik vond het weer heel gezellig dat jullie op bezoek kwamen en kijk natuurlijk ook weer uit naar jullie reaktie's, fijn weekend allemaal en succes met de voorbereidingen voor de Kerstdagen en groetjes


14 opmerkingen:

  1. Twee heel verschillende, maar allebei heel mooie kaarten! op beide kaarten vind ik de gestrooide sterretjes een leuk en speels detail! Fijne feestdagen en een goed 2014!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterend Jeannette.
    Heel mooi papier.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi Jeanette!!!
    Fijn weekend,
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kerstkaarten! mooi gemaakt! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je kerstkaartenweer toppers Jeannette, prachtig papier heb je gebruikt, het zijn weer héle mooie kerstkaarten.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zijn weer prachtig je kerstkaartjes Jeanette, supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Pracht kaarten Jeannette en vooral de bovenste vind ik zo mooi.
    Dank je wel voor je prachtige kaart die ik van je mocht ontvangen en hangt nu tussen al die andere pracht kaarten te pronken.
    Fijne dagen en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeannette,
    Wat leuk om bij iedereen nog wat laatste kaarten te zien,zo verschillend en heel erg leuk gemaakt,ik vind de boom op de onderste kaart heel erg leuk, fijne Kerstdagen, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ook ik had te weinig kaarten maar ik heb toch voor een gekochte kaart gekozen. Jouw kaartjes ziet er superleuk uit. Ik vind de eerste met die tekst erg mooi. Hele fijne feestdagen gewenst en tot snel.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Jeanette,
    je kaart kwam gisteren, dus niet op de dag dat je dacht. Maar ja de post is zo druk. Jij hebt vast de mijne ook nog niet gehad. Het duurt nu zeker 3 dagen, volgens mij. In het echt is de kaart echt nog mooier dan op de foto, dank je!
    Deze twee zijn ook weer erg leuk. Mooi die 'verlichte' raampjes!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kerstkaarten en je afbeeldingen zijn super mooi...ik wens je hierbij fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat zijn weer mooie kaartjes geworden, en idd de kortste dag,
    en de langste nacht haha.
    Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen