zondag 1 december 2013

even een update en kerstkaartjes

hallo lieve volgers en bezoekers, dit bericht had ik aanvankelijk gemaakt op ons vakantieadres maar het lukte me helaas niet om de foto's te uploaden, dus dan nu maar een update over de afgelopen week. Wij hadden een huis gehuurd bij Landal in de buurt van Roermond, het weer was grauw, grijs en regenachtig, maar we hebben ons toch wel vermaakt. En voorzien van alle comfort dus mij hoor je niet klagen.

We hebben volop genoten van de eekhoorntjes om ons huis, we hebben ze wel verwend met olienoten hoor, zo grappig te zien hoe ze die met een rotgang ronddraaien tussen hun pootjes en ze dan heel snel ergens verstoppen, volgens mij kunnen ze die nooit meer terugvinden.
We zijn naar de gemeentegrotten in Valkenburg geweest, volgens onze vrienden, waar we mee waren, was het erg rustig, nou ja, vond ik niet zo erg, te druk is ook niks. En natuurlijk toch nog ergens een leuke bloemen snijmal gezien en gekocht. 's Avonds ook nog even tijd vrij kunnen maken om met mijn haakwerk en kerstkaartjes bezig te zijn  en ik kan ze nu tenminste laten zien. 

 
Deze kaartjes had ik als een pakket gekocht op de beurs (volgens mij de Kreadoe) bij Lapland Hobby, hoefde ik niet zoveel mee te slepen, alleen wat knip en plakmateriaal. Het plaatje in de kaart hierboven is bedrukt vellum en je kunt er een lichtje (nep) tussen zetten zodat het een sfeerkaartje wordt

Dit kaartje was ook weer leuk om te maken, er zat een beschrijving bij, maar toch is het soms even puzzelen, hij blijft in ieder geval staan, dat is al heel wat en er moet nog wel een kerstwens op.
 
En dan gaan we ons alweer opmaken voor de winter want de meteorologische winter is begonnen

 
heel erg leuk dat jullie weer een bezoekje brachten aan mijn blog, ook al is mijn tempo van kaartjes maken aan de lage kant, maar ik vind het zo leuk om jullie berichtjes weer te lezen,
 
groetjes en een fijne zondag
 
 17 opmerkingen:

 1. O, wat ligt dat huisje er mooioooiii. Fijn dat jullie ene goede week hebben gehad. Je kaartjes zijn mooi geworden, ook wel fijn en gemakkelijk om wat kat en klaar spul te hebben, dan kun je toch wat doen.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn wel 2 hele leuke kerst kaartjes, maar het ziet er wel ingewikkeld uit.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi huisje en zo vrij gelegen! Jammer van het weer, maar zo te lezen hebben jullie je toch wel vermaakt. Je kaartjes zijn leuk! Ook wel eens lekker als je niet zelf iets hoeft te verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend huisje hadden jullie Jeanette, ziet er supergezellig uit en zo fijn dat je zo genoten hebt, toppie. Je kerstkaarten zijn ook weer prachtig, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik dit huisje zie heb ik zo zin om er heen te gaan Jeannette, echt heerlijk. Fijn dat je jullie ook zo hebben genoten met dat druilige weertje.

  Je kaarten vind ik weer zo mooi en hoe bijzonder is die onderste kaart wel. Beiden zijn prachtige gemaakt hoor.

  Fijne zondag nog en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk huisje Jeannette, fijn dat het geslaagd was.
  Je kaartjes zijn ook geslaagd .

  Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jeannette,
  Wat een prachtig huisje hebben jullie gehuurd,super wat mooi, fijn dat jullie zo genoten hebben en ook nog een paar prachtige kerstkaarten gemaakt, ze zijn weer leuk,liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat jullie de eekhoorntjes zo dichtbij hadden,
  echt genieten hoor, en ook een mooie omgeving daar.
  Ik vind je kerst kaarten echt schitterend !
  Gezellige (knutsel) zondagavond nog ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo te horen hebben jullie er toch van genoten. Fijn zo even lekker er tussen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk zo'n vakantie waarbij het niet zo druk is overal. En eekhoorntjes vervelen nooit, daar kun je naar blijven kijken. Zo af en toe hebben we ze hier in de tuin en dat vind ik altijd weer een genietmomentje.
  Je kaarten zijn erg mooi geworden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ZO, dat ziet er romantisch en landelijk uit! Jullei zullenw el herlijk het gevoel gehda hebben dat je er helemaal uit was.
  Je kerstkaartjes zijn ook super geworden, Jeanette. Echt prachtig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn om te lezen dat je een goede vakantie hebt gehad, wat een schitterende kaarten, mooie kleuren en model ook.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat jullie hebben genoten! Je kaarten zijn prachtig! En als je het idee/model bewaard kun je er vast zelf ook wel iets mee bij een andere kaart! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je een leuke week had ondanks het grijze weer, maar genieten hangt niet altijd van het weer af,
  Je kaartjes vind ik super leuk en dat zal best gezellig staan als ze aan zijn.Geniet ervan!!!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is pas genieten. Lekker op vakantie gaan en 's avonds lekker met je hobby bezig zijn. Je kaartjes zien er heel mooi uit.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi huisje Jeannette en fijn dat jullie hebben genoten.
  Prachtige kerstkaartjes - superleuke modelletjes - supermooi gedaan!
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen