zaterdag 6 juli 2013

HAPPY BIRTHDAY

Hallo allemaal, wat zijn we toch blij dat het eindelijk zomer is, de mensen trekken er massaal op uit, we zien hier vanaf ons balkon hele groepen fietsers voorbij komen, ze gaan met de veerboot over naar Rozenburg of maken een ritje langs de Waterweg.
Echt een vakantiegevoel krijg je daarbij, hoewel de scholen hier nog geen vakantie hebben, volgens mij pas over 2 weken, het vervolg onderwijs is al wel vrij, dus die kunnen al genieten van het mooie weer.

Nu maar naar mijn kaartje, nou ja kaartje, het is helemaal geen kaart, het is een drieluik gemaakt van een product van Let's get Bizzee, die heb ik helemaal opgepimpt. Ik wilde dit keer eens iets anders dan een kaartje maken voor onze dochter die morgen 40 jaar wordt. Ik ben er echt wel weer een paar dagen zoet mee geweest, want je kunt wel ongeveer een idee hebben, maar voor je het weet ben je met heel iets anders bezig.
Eerst heb ik dus maar de stempeltjes gepakt dan had ik tenminste de basis en het prachtige papier van Maja Design (Vintage Spring Basics 4th of March).
Ik zal het alvast laten zien en dan zet ik er wel bij wat ik nog meer heb gebruikt

 
Dit is dus het drieluik, aan elkaar vastgemaakt met waxdraad wat ik heb gesplitst anders was het te dik om door de gaatjes te rijgen

 
Dit is het eerst deel, met het bereleuke stempeltje op een doily en deze vervolgens op een stans van X-cut, bovenaan heb ik drie roosjes van vilt gemaakt alle drie met een "pareltje" , aan de onderkant zit aan alle drie de delen de mooie hartjesrand van Lin en Lene, de hartjes die ik er los in 3D op heb gezet komen uit de mal en heb ik gekleurd met de flexmarkers, overigens zijn de stempels ingekleurd met de Faber Castell potloden, alleen voor een paar accenten heb ik de flexmarkers weer gebruikt

 
dit deel zegt al genoeg over de leeftijd van de jarige, bovenop een paar organza roosjes en de tekst en cijfers heb ik uitgesneden met de Slice



 
en bij dit laatste deel staat ze met een glaasje bubbels klaar om te toasten, erachter de Joy  snijmal en stempel van de kalender, bovenin een zelf gehaakte witte bloem met daarop een roze vilten bloem  en weer dezelfde rand met hartjes en nog wat strass steentjes.
We gaan deze drieluik zo brengen want ze viert vanavond haar oudejaarsavond, ik ben heel benieuwd hoe ze hem vindt en ben natuurlijk minstens zo benieuwd naar jullie reaktie
 
Met deze crea wil ik ook meedoen aan de challenge van time for magnolia challenge 
 # 21 -  gebruik minimaal 2 Magnoliastempels 
 
Weer heel erg leuk dat jullie een bezoekje hebben gebracht aan mijn blog en ik geniet van jullie reaktie's, alvast een heerlijk zonnige zondag allemaal   

21 opmerkingen:

  1. Ohhhh Wowww, echt heel leuk gemaakt voor je dochter! Van harte bij deze en een hele fijne avond!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super de super mooi deze drieluik Jeanette, en daar is je dochter vast heel blij mee. Hele leuke en grappige stempels ook.
    Hier in het dorp was het gelukkig weer druk met toeristen en is altijd weer een gezellige tijd.
    Een piep klein min puntje is dat we vroegtijdig de boodschapjes in huis moeten hebben, want anders is het uitverkocht. Ook geen probleem eigenlijk kunnen we wat aan de lijn doen, hahaha.
    Veel plezier morgen en je zult vast eer van je werk krijgen.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow wat heb je dit super mooi gedaan.
    En jij ook alvast gefeliciteerd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat prachtig gemaakt. Je kunt wel zien dst je er even mee bezig bent geweest. Gefeliciteerd met je dochter. Dat wordt een tuinfeest. Gisteren ook bij mijn zoon. Hij is vandaag30 geworden
    Groetjes nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

  5. Je bent er even mee bezig Jeannette, dan heb je ook wat hé, hij is superrrrrr.

    Gefeliciteerd met je Dochter, fijn weekend.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alvast gefeliciteerd met je dochter Jeannette en wat heb je dit super voor haar gemaakt, ik vind het helemaal geweldig. Top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Jeannette,
    Wat een prachtige verjaardagscreatie heb je gemaakt voor je jarige dochter..dat zal ze vast superleuk vinden, gefeliciteerd..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jij zit nu lekker bij je dochter op visite Jeannette, hartelijk gefeliciteerd, wat een prachtig drieluik heb je voor haar gemaakt, het ziet er schitterend uit, met héle leuke details.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wow, dat heb je mooi gemaakt! gefeliciteerd met je dochter! Groet Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Jeanette,
    nou jij hebt uitegpakt hoor: een drieluik! Ontzettend mooi geworden. En ik snap best dat je er een heel tijdje mee bezig bent geweest! Maar dat heb je er dan ook grag voor over...
    Geniet van het moie weer!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goh, dit heb je mooi gedaan zeg! Het is een prachtstuk, maar dat doe je natuurlijk graag voor je dochter! Van harte met haar!
    Ja, wij moeten ook nog twee weken wachten, maar het weer is nu inderdaad al vakantie achtig, hoop dat het straks ook zo is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super gaaf Jeannette en heel heel mooi.
    Een fijne verjaardag met veel plezier en je dochter zal denk ik heel blij zijn met het prachtige drieluik.
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo jeannette

    Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter. Ben een dag te laat maar ja het was ook zo heerlijk weer dat we gisteren niet achter de pc hebben gezeten.

    Geniet ook lekker van het weertje.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Jeannette

    Leuke kaart heb je gemaakt voor je dochter.En nog gefelciteerd hiermee.
    Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
    Ik kan gelukkig wel op EEN lappie de volgers zien ,maar weet alleen niet of er nieuwe volgerserop kunnen zetten.
    Ben nu bezig met de kersthuisjes voor de demo bij Nellie Snellen 8 september.
    Ja een tomtom moet je eigenlijk altijd maar meenemen hoor.Wij hadden het zaterdag toen de weg naar Utrecht niet mogelijk was en gelukkig hadden we de tottom bij ons.We gingen naar de Veluwe om te fietsen.Tegenwoordig ( ervaring eerder) nemen we hem altijd mee.
    Groetjes van Janny en nog een fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat is dat mooi gemaakt
    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog gefelciteerd met je dochter Jeannette.

    Wat een pracht van een creatie heb je voor haar gemaakt - supermooi!

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat n mooie kaart heb je gemaakt Jeanette en leuk dat je mee doet met de Time for Magnolia challenge!

    Groetjes margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo Jeannette, wat een werk heb je hier aan gehad zeg, maar wel met een prachtig resultaat. Je mag er trots op zij .
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een ontzettend leuke en vrolijke creatie!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Geweldig, zo een drieluik. Eigenlijk een soort van drie mooie kaarten aan elkaar, als dat geen feest is. Heel leuk versierd voor deze mooie feestelijke dag.

    BeantwoordenVerwijderen