zaterdag 27 juli 2013

Butterfly Girl

Een echte warme zomeravond is het, het zal straks wel weer gaan spoken volgens de berichten, maar dan hoop ik wel te slapen. Ik heb net eindelijk mijn kaartje af met de Bestie digi die je kon aanvragen bij Noor-design en kan haar nu dus plaatsen, gelukkig nog op tijd voor de challenge, deze loopt tot 31 juli. Ook wil ik met dit kaartje meedoen aan de challenge 177 bij Cards en Scrap, hier is het thema "in de tuin"De basiskaart is roze/rood met daarop designpapier van Marianne Design met de kleuren groen/roze-rood en wit, Buttterfly Bestie  heb ik ingekleurd met mijn markers, ik vond het nog best wel een precies werkje met al die kleine figuurtjes, de vorige had ik met mijn potloden ingekleurd, dus met de markers was al een uitdaging op zich. Het hekje van craftpapier heb ik met gesso bewerkt en daar tegenaan  Bestie gezet  met 3D band, datzelfde heb ik ook met de vlinders en de wolken gedaan, de takjes zitten gewoon geplakt, overigens zijn de linkse vlinders van Joy, de volgende Bestie digi's liggen alweer klaar om ingekleurd te worden, want ik heb er gelijk maar een paar besteld, zo leuk!

Heel leuk dat jullie weer een bezoekje hebben gebracht aan mijn blog en bedankt voor de leuke reaktie's en ik hoop met dit kaartje ook weer zo te genieten van jullie opmerkingen,

Groetjes en voor de vakantiegangers, een hele fijne vakantie en tot blogs

11 opmerkingen:

 1. Hoi Jeannette. Wat een leuke kaart, mooi zo met die takken, wolkjes en vlinders. Ik vind dat je m mooi hebt ingekleurd hoor! iik vond t uitknippen nog erger, wat een gepriegel. haha. Ik ben benieuwd welke Besties je nog meer hebt, maar die zien we binnenkort wel verschijnen! fijn weekend! groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanette,
  Wat een mooie en vrolijke kaart. Het inkleuren lijkt me inderdaad geen makkelijke klus maar je hebt het super gedaan hoor. Ik vind het mooi inkleuren van een Magnolia al een hele klus dus aan zo'n stempel begin ik niet zo snel. Maar ze zijn wel erg leuk, ik kan me voorstellen dat je er een paar besteld hebt.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jeanette,
  wat een leuk uitwerking met de stempel. Ik zag net ook bij iemand die de vlinders los had geknipt. Heel leuk! Ik had de digi wat verkleind en dat was ook een uitdaging om in te kleuren!
  Geniet van de zomer, want zo hebben we ze niet vaak. Het heeft hier net behoorlijk gespookt (ik zit in de nachtdienst en eht bliksemde me toch! En het begon te plenzen...soms moet ik even buitenom...toch maar gewacht tot het droog werd)
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanette en leuk dat je weer een pracht kaart hebt gemaakt. Ik heb deze digi ook aangevraagd, maar helaas nog steeds geen tijd gehad om te maken. Nu ik deze van jou zie denk ik dat ik maar heel snel aan de slag moet, maar wanneer dan toch. Mijn to do list is nog zo lang he. Ben al benieuwd naar je andere digi's Leuk met dat hekje en de vlinders.
  Geniet van deze afgekoelde zondag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is die prachtig Jeannette, ik vind het een toppertje en wat zij ze toch leuk om in te kleuren he. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje, Jeannette, en wat een mooie kleuren heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En natuurlijk helemaal leuk dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jeanette, wat een heerlijk vrolijk zomers geheel. Prachtig en zo leuk deze digi. Heb hem ook aangevraagd, maar ga de deadline van 31 juli niet halen denk ik. Oeps de maand is sneller om dan ik dacht en zeker met dit warme weer.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi jeannette,
  Wat mooi ingekleurd,deze bestie..je kleurtjes passen er weer zo mooi bij ..leuk geheel..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaart hoor! Je inzending voor Cards & Scrap past prima binnen het thema. Bedankt voor je deelname.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen