donderdag 18 juli 2013

Weer boven water

hallo allemaal, tsjonge wat kan een kaartje maken soms lastig zijn, wel 20 keer draaien en veranderen en dan nog eens veranderen en dan toch maar weer even neerleggen, soms wil het gewoon even niet, hoewel....., ik heb wel een paar kerstkaartjes af en een daarvan laat ik jullie hier zien, ik zal het jullie niet aandoen om nu ineens alleen maar kerstkaartjes te laten zien. Ik ben ook bijna klaar met mijn eerste Bestie kaartje, maar nog even een nachtje slapen of die rand nu links of toch rechts moet, herkennen jullie dat?

Maar terug naar mijn kaartje van vandaag, het is weer donderdag dus wordt er weer een kerstkaartje geplaatst voor 52 weken voor Kerstmis , ook doet dit kaartje mee aan de challenge van Krea2day, daar wordt een kaart gevraagd waar je 4 verschillende mallen bij moet gebruiken, geen stempelafdrukje, mag wel een plaatje, mocht je ook mee willen doen kijk dan even goed naar de voorwaarden

 
Voor dit kaartje heb als basis een groene kaart gebruikt, daarop DP van Marianne Design
 "Vintage Christmas" , het plaatje staat op een van de vellen van het paperbloc, deze heb ik uitgesneden met de ronde mal van Joy die binnen in de mooie mal zit waar ik het kader mee heb uitgesneden, de rest van het vel is dus de achtergrond, vervolgens heb ik voor de belletjes de mal van Memorybox gebruikt evenals de notenbalk, deze heb ik voor de stevigheid gemat op nog een restje van hetzelfde papier en daarop de tekst , de ijskristal rechts bovenin heb ik geknipt uit een velletje wat ik ge-embost heb, het oranjerode papier zat als laatste blad achterin het bloc, is iets dikker maar de kleur paste goed bij het papier en het is weer eens iets totaal anders. Als laatste heb ik nog aan de zijkanten een ecru kantje geplakt, helemaal vintage toch?
Weer heel erg leuk dat jullie weer een bezoekje brachten aan mijn blog en natuurlijk vind ik het ook weer erg leuk als jullie een berichtje achter willen laten, ik kijk er weer erg naar uit, groetjes allemaal en tot blogs..

13 opmerkingen:

 1. Wow wat is het een prachtige kaart! Mooie kerstkleurtjes en ...hihihi ik zit ook altijd te schuiven hoor!! en te zuchten erbij... e ndan ga ik maarweer ff wat anders doen ..ffin huis wat doen... en later of de volgende dag weer verder... , met schuiven hahahaa

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kerst kaart en die notenbalk vind ik super gaaf. Mooie warme kleuren voor deze kerstkaart. Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor/lees het deze dagen vaker, dat de inspiratie even weg is. Zelf had ik er ook last van vorige week. Ik denk dat we even in een creatieve zomerdip zitten met z'n allen haha. Maar aan het resultaat is het niet te zien hoor. Het is weer een schat van een kaartje geworden.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er weer bent Jeannette! En met een mooi kaartje! Leuk dat je weer meedoet met de 52 weeks challenge, ondanks het zomerse weer :-)
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een mooie kaart gemaakt, Jeannette..prachtige mallen heb je gebruikt en een leuk plaatje..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een schitterende kerstkaart Jeannette, mooi afgewerkt, ach we hebben het allemaal een beetje moeilijk met de warmte, je Bestie kaart zal heus wel lukken hoor.
  Ik ben benieuwd.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een plaatje van een kerstkaart Jeanette - prachtige malletjes heb je gebruikt en heel mooi samengesteld - schitterend!

  Je bent niet alleen hoor Jeanette ;) - 'k zit voortdurend te twijfelen over de afwerking van een kaart - zo herkenbaar wat je schrijft. Nachtje slapen, weekje slapen alleen ja soms heb je ze meteen nodig en dan is het hup in de te doen doen box (vaak ook pas na uren :( ) en op naar de volgende ;) en dan zet ik echt het verstand op nul want anders lukt het toch weer niet ;).

  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Jeanette,
  ik moest even lachen om je vraag: heb ik ook heel vaak! Dan blijf je schuiven. En dan denk ik: de ontvanger heeft geen idee!!! maar voor ons kaartenmaaksters is het wel belangrijk, dat het klopt. Dus ik heb het wel eens , gelukkig niet vaak, dat een kaart dagen en dagen op mijn tafel ligt en dan opeens komt het heldere moment...
  Jouw kaart is in elk geval goed gelukt. Mooie kleur voor de kerst...
  Liefs,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha gelukkig ik ben niet de enige! ik dacht al dat het beginnersonzekerheid was. Ik ben vaak langer bezig met de voorbereiding dan met het maken van de kaart. Maar uiteindelijk is het je toch gelukt! je hebt er weer wat moois van gemaakt.! groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha,heel herkenbaar,het schuiven en puzzelen(en een berg "troep"maken)duurt vaak langer als dat het uiteindelijke maken maar dat is toch het leuke van hobby-en,het houdt je "zoet",hihi. Ik vind deze kaart heel mooi,aparte maar mooie kleurencombinatie,fris,complimentjes hoor Jeannette,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O ja, jouw verhaal is voor mij ook heel herkenbaar hoor. Maar ik vind je kaart weer heel mooi.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is die super Jeannette, ik vind het een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen