zaterdag 9 februari 2013

Schatje he?


Hallo allemaal, daar ben ik weer  lieve volgers en bezoekers, het vogeltje is weer gevlogen en ik ben weer lekker  druk bezig met mijn nieuwe kaartjes, dit kaartje ga ik opgeven voor een challenge en die ga ik onderaan dit bericht nog even laten zien.
Soms vind ik het zo moeilijk om te kiezen, ik wil wel overal aan mee doen, vind heel veel dingen leuk, maar dan zit mijn hoofd te vol en moet ik even af gaan strepen, hebben jullie dat nu ook? Als ik bij sommigen van jullie zie aan hoeveel challenges jullie meedoen, kan ik zomaar in de stress schieten, pfffffffff, hoe houden jullie het allemaal bij, ik zit al braaf met een schriftje naast me om het overzicht te houden en maar schrappen als de kaart klaar is, dat vind ik al heel wat hoor! En dan kom ik er net achter dat ik aan een challenge niet mee kan doen met dit kaartje, een duidelijk geval van jammer maar helaas, er werd gevraagd rood en geel en dit is toch echt rood en wit! Nouja, nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Trouwens, volgens mij was blogs gisterenavond ook weer behoorlijk van de leg, was ik ineens al mijn volgers kwijt, ik schrok me een hoedje, daar ben ik toch zo blij mee, ik dacht nee he, het zal toch zeker niet? toen kon ik weer niet bij jullie reageren, ik heb er dus maar een nachtje over geslapen en toen stond alles weer op zijn plek gelukkig.
Maar nu naar mijn kaartje,

 
De basis is rood cardstock, met daarop een witte kaart met rood geborduurd, het patroontje heb ik pas ook al gebruikt en komt uit het laatste HJ en is van Chris Bosman, het schattige babyplaatje is van een knipvel, als bijlage bij het HJ, van Marieke-Design, de mal is een creatable van MD, deze heb ik na het stansen ge-embost en met distress inkt van Tim Holz bewerkt, het kleine strikje zat in een pakket wat ik vorig jaar heb gewonnen. Ik kon het niet laten om het speentje en het potje erbij te zetten, zo grappig en hoort er toch helemaal bij?
 
Dit kaartje gaat meedoen aan de volgende challenge:
hobbyhome  een babykaart
 
Weer superbedankt allemaal voor jullie bezoekjes en ja hoor.... ik zit weer op het puntje van mijn stoel, groetjes en een fijn weekend
 
 
 
 


19 opmerkingen:

  1. wat is dat mooi kaartje
    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi jeannette,
    Wat een schattig kaartje is dit, heb met dit plaatje ook eens een kaart gemaakt..zóóó lief..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje Jeannette, ik vind hem super geworden en inderdaad heel herkenbaar Aniet zit ook met haar schriftje en toch gaat het nog wel eens fout hahaha, we hebben het er maar druk mee. Oeps wat zal je geschrokken zijn dat je ineens al je volgers kwijt was, is dat weer iets nieuws van blogger, hoop het niet. Maar je hebt ze gelukkig weer terug. Nogmaals schitterend kaartje meis.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jou verhaal is heel herkenbaar hoor, soms moet je gewoon evenzeggen en nu even niet. Ik schrijf het in een agenda, maar ook ga je wel eens in de fout. Je kaart is erg mooi geworden. Zo leuk met dat rood, zo' N schatje ook dat plaatje. Die zijn er dacht ik ook in stempels.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad een schat van een kaartje Jeannette !!
    Ik raak tegenwoordig niet meer in een stress voor de challenges. Heb er een Excelbestandje(ik ben Excellofiel, haha, of lijstjesgek) van gemaakt met link naar het blog, de opdracht en de einddatum van inlevering.
    Dan kijk ik waar ik zin in heb (vaak maar bij één challenge), maak een kaartje en als ie af is kijk ik of ie ook met andere challenges kan meedoen. Vaak zijn er periodes waarin heel veel hetzelfde thema voor komt, nu bijv. Valentijn.
    Maar ook ik loop wel eens tegen het probleem aan dat mijn kaart nét niet past in de opdracht. Nou ja, dan heb ik in elk geval wel weer een leuke kaart gemaakt haha.

    Succes met de wedstrijden.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Héél schattig kan ik wel zeggen!!!dat heb ij weer héél goed gedaan.
    Bij mij was het gisterenavond ook hommeles op mijn blog :-(,werd er iedere keer uitgeknikkerd en kon niks doen,moest pagina vernieuwen was het advies :-( maar niets hielp en heb via andere "kanalen""wat kunnen uploaden en een bericht schrijven en vanmorgen was er niets meer aan de hand ,raar hoor en ik schrok er ook van.

    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel schattig kaartje is dit en ik heb soms ook teveel wat ik nog wil maken. Tja en dan moet ik ook strepen helaas. Maar wat ik maak maak ik met plezier. Ik had geen problemen met blogger gisteren.
    Fijne avond en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtig kaartje, echt een schatje!
    groetjes Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattig kaartje, Jeannette, heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is zeker een schattig kaartje Jeanette. Een lieffie.

    Groetjes Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel lief kaartje Jeannette....leuk dat ie meedoet met onze HH-challenge!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super mooi en lief kaartje Jeannette.
    Tja het is inderdaad moeilijk kiezen aan welke challenge je mee wilt doen er zijn er zoveel en aan alles mee doen dat gaat bij mij ook niet hoor ,want dan sla ik dicht en komt er niets meer uit m'n handen.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een lief kaartje en ja ik maak ook keuzes hoor met het meedoen bij challenges, gewoon diegene die ik het leukste vind.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige kaart.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. aHHH WAT EEN SCHATTIG BABY'TJE!!! Mooie kaart met de geborduurde "lijken"halve hartjes zo op deze manier!!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Jeanette, ondanks dat hij niet mee mag doe vind ik het wel een heel lief kaartje hoor.Zoals je inmiddels wel weet ben ik zelf niet van het borduren, maar ik vind het bij anderen altijd leuk om te zien. Om nog even terug te komen op je ( lieve) antwoord op m,n kaart, waarvoor dank, de foto's maak ik ook bij daglicht, dan zijn ze idd beter te zien.En 35 euro is idd niet zo heel veel voor zo'n lamp.Groetjes Martine x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een snoesje, echt een schatje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk kaartje is het geworden Jeanette!
    Bedankt voor het meedoen bij Hobbyhome.

    Liefs, Sieta

    BeantwoordenVerwijderen