maandag 11 februari 2013

Voor een jarige Valentijnse en een vraagje

Hallo lieve blogvriendinnen en bezoekers, is het bij jullie ook zo vreslijk koud? en dan staat er ook nog zo'n gemene wind, brrrrr, wat zijn we dan toch blij met een heerlijk warm huis.
Gisteren gezellig met 2 van mijn kleinkinderen wezen shoppen in Rotterdam, ik heb alleen maar 2 craftalbums gekocht, die zijn weer bestemd voor de volgende schoolverlaters, maar het afgelopen jaar heb ik er in sneltreinvaart 2 gemaakt en ik heb me voorgenomen niet meer tot het laatst te wachten.

De kleinkids zijn helemaal gek van taarten maken en cupcakes, dus die hebben zich heerlijk tegoed gedaan aan een standaard, receptenboekje, allerlei vormpjes en strooisels, zodra zij iets hebben gemaakt zal ik het laten zien.

Wat leuk hoe jullie weer gereageerd hebben op mijn vorige post, ik heb met heel veel plezier de reactie's gelezen, dank jullie wel.
Vraagje:  welk papier gebruiken jullie om je digistempels uit te printen? Ik heb nu nog het papier van Nicole Verkooijen, maar ik weet dat er nog meer soorten zijn. Ik werk voornamelijk met flexmarkers dus dat vraagt ander papier dan wanneer je met kleurpotloden of aquamarkers werkt. Ik hoop dat jullie mij wat andere soorten of merken kunnen geven.

Dan naar mijn kaartje

 
De basis is wit linnenstructuur papier met daarop het achtergrondpapier dat ook weer uit een vorige Hobby Handig komt, een 3Dplaatje van een lieve cupido erop, een 3D bloem erbij en de onvermijdelijke strik met tule, pomponnetjes bloemetjes en meeldraadjes,  weer gemaakt met mijn bowdabra (wat een heerlijk apparaatje is dat toch) de zigzagrand heb ik erop gezet met een stempelrandje van MD en als laatste de tekst met een stempel van Nicole Verkooijen die ik gewonnen heb bij Krea2day. Dit kaartje is dus bestemd voor een vrouwelijke Valentijn.
En natuurlijk kijk ik weer heel erg uit naar jullie reactie's op mijn kaartje en de suggestie's voor het papier.

Bedankt weer voor jullie bezoekje, groetjes en graag weer tot de volgende keer, Jeannette

13 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart weer! Hele mooie kleuren ook! Super!
    Hier is het ook zo koud... Maar dik aankleden en het is heerlijk met het zonnetje op je gezicht!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi jeannette,
    Het is hier ook bitterkoud..brr..je kaartje is een schatje, helemaal Valentijn en..op je vraag heb ik geen antwoord, ik ben niet van het inkleuren...Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kaart is echt prachtig. Zo leuk en zulke mooie kleuren. Ik gebruik altijd DCP-papier om in te kleuren. Een pak kost ongeveer EUR 8,50 bij Harolds in Rotterdam (160 grams) en dat werkt echt perfect. Echt veel A4-vellen voor je geld en het werkt super. Ik kleur dan wel met copics. Volgens mij werken die hetzelfde als flexmarkers. Twee keer per jaar ga ik naar Harolds en kan ik met mijn moeder echt wel een tijdje vooruit. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou Jeannette wat heb ik toch een super dochter hè, hoef ik het niet te vertellen waar wij het papier kopen, het is heerlijk om mee te werken,en als je denkt het is onvoordelig, je kan de zijkanten gebruiken om gewoon te stempelen en je tekst er op verwerken, het is eigenlijk goedkoper dan de correspondentiekaarten bij de Bruna, die lopen als het tegen zit uit en heb je uitgelopen kleuren.
    Je Valentijn kaart is om op te vre....helemaal goed.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jaennette,

    Jou vraag kan ik niet beantwoorden,maar gelukkig ben je al geholpen door Cindy :-)!!
    Je kaartje is super mooi geworden!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaaah, wat een schattig kaartje, Jeannette!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kaartje is dit weer en mooi die strik met alles er tussen. Ik heb nog niet zo'n handig apparaatje.
    Geen idee welk papier het beste is dus ik kan je helaas niet helpen.
    Fijne avond en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart, lekker knal kleuren. Op je vraag heb ik geen antwoord. Ik ben niet zo'n kleurder en als ik met aqua potloden kleur gebruik ik correspondentie kaarten van de Hema.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuk kaartje
    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gezellig dat je gisteren bent wezen shoppen met 2 kleindochter, helemaal super Jeannette. Ik kleur zowel op het papier van Nicole Verkooijen als op DCP-papier (= ook glad papier maar niet zo dik als dat van Nicole en iets witter ook, maar kleurt wel heel fijn, eigenlijk net zo fijn als dat van Nicole, ander papier heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt, alhoewel ik ook wel eens hoor dat bloggers met flexmarkers kleuren op correspondentiekaartjes van de Hema, heb ik een keertje geprobeerd maar vond dat helemaal niets, maar kan ook aan Aniet liggen natuurlijk.
    Liefs van Anita
    Oh jeetje nu vergeet ik bijna je kaartje, ik vind hem helemaal super weer, heel mooi gedaan meis

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een elegant kaartje heel mooi hoor! En helaas print ik geen digi dus kan je helaas niet helpen ,,, sorry


    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. heel mooi kaartje.
    dpc papier is ook erg geschikt

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een lief en mooi kaartje.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen