zondag 16 december 2012

Sneeuwpop op ster

Hallo lieve volgers en bezoekers, weer heel hartelijk bedankt voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige kaartje bestemd voor Cynthia, ik had het ook geplaatst op facebook op de club van Noor-Design en heb daar ook heel veel leuke reaktie's op gekregen, het is ook de mooie Noor mal die prominent op de kaart staat.

Gisterenavond heb ik toch weer een kaartje gemaakt, er druppelen nog steeds kaartjes binnen en voor diegenen  wil ik toch ook nog wel een kaartje maken

 
Het 3D plaatje had ik al klaar liggen, tja, soms even wat voorwerken en als ik niet direkt zin heb om een kaartje te maken, of het nog even niet weet, ga ik lekker zitten knippen, kleuren of borduren.
Het is een wit cardstock kaart met daarop design papier, ik weet niet meer waarvan, dan heb ik een ster van Marianne Design Quilt stencils uitgeknipt en er een borduurrandje op gedaan in de kleur van het achtergrondpapier, de ster zelf nog met de distresser bewerkt en daar het leuke sneeuwmannetje van Yvonne op gezet, de kerstwens staat er al op
 
 
                                    

Gisteren heb ik de hele dag lekker bloemetjes en onderzetters zitten haken bij de hobbywinkel in Maassluis en gezellig met mijn bordurende buurvrouw zitten praten. (rechts zit ik)
Er was een kerstmarkt georganiseerd en er stonden buiten wat kraampjes met verschillende produkten, maar wij zaten heerlijk binnen  en hebben ons prima vermaakt.

Ik heb ook nog even, nou ja even,  bezoekjes gebracht aan jullie blogs en wat stonden er weer prachtige kaarten op, zo leuk om te bekijken, ja en daar gaat best veel tijd in zitten, maar het is zeker de moeite waard,

bedankt weer voor jullie bezoekje, ik ben er blij mee en kijk er weer naar uit,
groetjes en tot de volgende keer, Jeannette

11 opmerkingen:

  1. Leuk, Jeanette.
    Eigenlijk heel eenvoudig maar door het materiaal gebruik en brduurrandje zo leuk geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart hoor Jeannette, wat leuk dat je zo lekker met je buurvrouw hebt gehandwerkt, je staat mooi op de foto hoor.
    Ben benieuwd naar je volgende creatie.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart en wat sta je leuk op de foto. Zal wel reuze gezellig zijn geweest! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, dit is ook weer een schattig kaartje, Jeannette. En wat een leuke foto, klinkt als een gezellige kerstmarkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jeanette,
    je kaart vind ik erg leuk!! Mooi die grote ster zo in het midden als blikvanger. Als ik dan naar jouw kaart kijk, denk ik: hoezo kom ik niet op dat idee?? En je foto is ook zo gezellig. Zo ziet het er in elk geval uit.
    Vanmiddag heb ik inderdaad twee kaartjes gemaakt voor kerst. Soms helpt het gewoon om even op andere blogs te kijken...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart en leuke foto van gisteren.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schattig kaartje Jeannette
    Zo te zien heb je je zaterdag lekker vermaakt.
    Had ook nog even lags willen komen ,maar had jammer genoeg geen tijd.
    Hopelijk kan ik de volgende keer wel.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi, hoi, hier weer eens even een teken van leven van mij. Wat een ontzettend leuk kaartje heb je weer gemaakt, wat een lief plaatje zeg. Die foto daaronder trouwens ook, zooo lief (haha) Ben vandaag dan toch ook weer aan de knutsel geslagen, alleen is het nu te donker om foto's te maken. Ik hoop, dat als ik morgen thuis kom, het nog een beetje licht is en ik nog wat plaatjes kan schieten om ze weer op mn blogje te plaatsen.
    Als ik je voor die tijd niet meer spreek: Ik wens je hele fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2013 toe.
    Tot de volgende keer maar weer.
    Groetjes, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt en het desingpapier is inderdaad van Marianne. Hahaha, grappig dat die kerstman voorbij komt.
    De foto van jou vind ik super gezellig en kan ik weer even meegenieten en de gezellige sfeer proeven toen wij samen waren bij Marianne. Dus ik weet zeker dat het nu ook weer heel gezellig was met de knutseldag in Maassluis.
    Fijne maandag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart! Mooie vorm en zo'n lief sneeuwpopje erop. Lekker vrolijk! Je foto ziet er erg gezellig uit. Heerlijk zo'n hobbydagje.

    BeantwoordenVerwijderen