woensdag 19 december 2012

weer 2 Kerstkaartjes

Hallo allemaal, vandaag is weer zo'n donkere dag voor Kerstmis, echt sfeerloos, maar we maken er zelf maar weer wat van, de lichtjes aan in de boom, gewoon de hele dag en wat kaarsjes aan, nu mag het tenslotte.
Alle volgers en bezoekers weer heel erg bedankt voor jullie leuke reaktie's en ik kijk ook graag bij jullie, zo leuk om al die verschillende crea's te zien, heel goed voor de inspiratie hoor.
En dan kan ik ook alweer een nieuwe volger verwelkomen en dat is Marjan, heel leuk dat je mijn blog hebt gevonden en gaat volgen Marjan.

Ik ben toch nog steeds bezig met de laatste kerstkaartjes en laat er vandaag maar gelijk weer 2 zien, er liggen er nog 'n paar half af, maar ik was een beetje druk met andere dingen, wat voorbereidingen voor de kerstdagen, leuke kleine hebbedingetjes voor de kleinkinderen, daar gaat ook best tijd in zitten, maar is ook weer leuk om te doen.

Het eerste kaartje is bestemd voor iemand die in een bosrijke omgeving woont en dan is zo'n lief hertje wel op zijn plaats

 
de afbeelding is een mal van Nellie Snellen en heb ik met verschillende kleuren inkt gesponsd, daarna door de cuttlebug gedraaid en dan krijg je dit effect, het hertje blijft licht van kleur en de rest allerlei kleuren door elkaar. Daarna heb ik het met een randjesmal uitgesneden en aan alle kanten met groene stickels bewerkt, een kantje erop en 3D stickers met de kerstwens en een ster.

 
Dit kaartje is weer totaal anders, ook de kleur is niet echt een standaard kerstkleur, jammer genoeg is de foto niet al te scherp, maar toch wel goed te zien. Het achtergrondpapier is van Marianne Design, het 3D plaatje is van Marieke en dan weer 2 3D stickers erop.
 
Ik kijk weer uit naar jullie reaktie's, ik heb net mijn rondje blogs weer gedaan, vanavond de 2e ronde maar weer, groetjes en tot de volgende keer, Jeannette
 
 
 
 
 

13 opmerkingen:

 1. Dit zijn inderdaad wel 2 heel verschillende kaarten maar beiden zijn heel mooi. Tja het zijn echt de donkere dagen voor kerst en ik kreeg net een mail uit Spanje en daar liggen ze van het zonnetje te genieten.
  Fijne avond en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeannette, je kaarten zijn weer prachtig, dit is zo leuk aan kaarten maken, de een is héél anders dan de andere,kaarten maken is tijdloos, ze zijn weer prachtig gemaakt, je kaart hangt hier te pronken hoor!!!
  Lieve groetjes, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo jeannette
  weer een super mooiiiii kaartje
  hy is prachtig mooiiiiiiiiiiiiiiii
  groetjes brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Suoer mooi weer Jeannette.
  Je blog is ook weer ergg leuk aan gekleed.

  Fijne Avond.

  Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatjes! Zo verschillend en zo mooi! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jeanett, prachtige kaarten. Geweldig zoals je dat hert hebt verwerkt , geeft een heel chique effect.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaartjes Jeannette !
  Leuk al die verschillende technieken toch ?

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaarten weer Jeannette.
  Totaal verschillend maar allebei even mooi.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi. Ik geloof dat ik de bovenste hier mooiste vind. Heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaarten en wat een mooi hert.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaartjes! Het kaartje met het hert vind ik ook de mooiste, erg subtiel dat hertje zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kaartjes, Jeannette, super!

  BeantwoordenVerwijderen