donderdag 13 december 2012

nog een kerstkaartje

hallo allemaal, eerst maar eens mijn blog aangepast in Kerstsferen, zo zag ik bij Corrie een hele leuke kerstman in de arreslee voorbijkomen,  heb even overleg gepleegd en heb hem ook maar uitgenodigd.

Ook heb ik sinds vorige week een nieuw blog gemaakt voor mijn haak- en breiwerkjes, er staan pas 2 dingen op, maar voor wie een kijkje wil nemen staat de link in mijn sidebar, het is de bedoeling dat ik daar ook af en toe wat laat zien van mijn crea's en er staan leuke links bij.
Zo is er a.s. zaterdag hier in Maassluis in het winkelcentrum Palet een kerstmarkt met braderie en ik zal in de hobbywinkel Hobby Hip en Happening samen met nog een paar andere dames aanwezig zijn, zo neem ik het haken voor mijn rekening, er is iemand die heel mooi kan borduren en iemand die met Decopatch gaat werken. Ik probeer wel foto's te maken, zodat ik jullie daar iets van kan laten zien

Ik was in de veronderstelling dat ik bijna klaar was met mijn kerstkaarten, maar ik heb er toch nog een paar te gaan, wel leuk hoor, de andere kaarten heb ik nog tijd genoeg voor.
Het schattige engeltje heb ik als afbeelding eens gekregen van een hobbymaatje en lag zo naar me te kijken..... Ik heb ze ingekleurd met mijn aquarelpotloden met een beetje stickels erop, gemat in 3D op een creatable van Marianne Design die ik met een embossingmal heb bewerkt, daaronder een glimmend rood achtergrondje. Het achtergrondpapier is nog van vorig jaar ook van MD, de kerstballetjes bovenin zijn van een mal van memorybox die een tijdje geleden gewonnen heb bij Nicole Verkooijen en de letters Noel heb ik van een 3D pakje, verder nog wat glitter ijskristallen en dat is hem dan.
Dit kaartje gaat morgen op de post.

En natuurlijk vind ik het weer erg leuk om jullie reaktie's te lezen, ik kijk er dan ook weer naar uit,
groetjes weer en tot de volgende keer


10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kerstkaart en je blog is erg mooi geworden hoor.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kerstkaart en dat engeltje is ookzo lief.
  Ook ga ik zo even op je andere blog kijken en ben heel benieuwd. Momenteel ben ik ook aan de haak.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor.
  Ik ga zo even je andere blog bekijken.
  En leuk dat je die kerstman ook hebt uitgenodigd, hij springt zo vrolijk door mijn beeld.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kerstkaart Jeannette.
  Ga zo ook even kijken op je andere blog hoor.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kerstkaart heb je weer gemaakt. Ik vind de mal die je bovenin hebt gebruikt ook super en de letters top! Je zal zo'n kaart maar krijgen, dan kan je kerst toch niet meer stuk! Veel plezier zaterdag! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super mooi kaartje
  groetjes brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke goed gedaan Jeannette, gezellig is je blog zo, ik kom ook graag altijd langs bij je. Ik heb nooit genoeg van kerstkaarten maken ,het blijft leuk om ze te om te maken, jouw kaart is ook weer prachtig. Ik ga nu even buurten op je andere blog.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je er nog zoveel plezier aan hebt om kerstkaarten te maken. Ik ook nog wel hoor, ik probeer het moeten wat weg te laten en dat gaat aardig. Mooie kaart trouwens met een mooie afbeelding.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattig kaartje, Jeannette!

  BeantwoordenVerwijderen