vrijdag 20 september 2013

Heb ik weer

Natuurlijk, heb je haast en wil je eindelijk weer eens een kaartje plaatsen, zet je het gewoon op je andere blog grrrrr.  nu even gekopieerd en op mijn handwerkblog verwijderen, nou ja kun je daar gelijk een bezoekje brengen haha

 Hallo weer allemaal, even een blogbericht tussen de familie uitstapjes door, je kan er maar druk mee zijn. Wel grappig eigenlijk, nu we met ze op stap zijn zie ik op hoeveel plekken in ons eigen land we nog nooit geweest zijn, het zijn natuurlijk wel in hoofdzaak de toeristisch attractie's, maar toch. Kunnen we daar ook weer over meepraten haha.

Leuk om ook weer een nieuwe volger te verwelkomen en dan is Janie, toen ik samen met Leny op de beurs in Rijswijk was liepen we Janie zo tegen het lijf, Leny kende haar al van blogs, leuk om dan even kennis te maken en we zijn dus nu ook elkaars volger geworden, zo werkt dat  in blogland.

Het kaartje wat ik nu laat zien had ik al bijna af, maar doordat de maat een beetje afweek bleef het maar liggen, je hebt wel eens van die twijfels, maar toen ik de 4-kante enveloppemaker van Dutch Doobadoo  ( echt leuk om even een kijkje te nemen) zag heb ik die gekocht en uitgeprobeerd met dezelfde kleur papier en het is gelijk een setje, ik denk dat ik ook nog voor het andere formaat ga.

 
De kaart ligt op de envelop voor de foto, het is een tussenformaat, niet echt handig want dan moet je gaan puzzelen wat je er nog meer bij moet frutselen en voor mijn gevoel was die af dus....
Op het basispapier heb ik de French Lattice Large Frame van Cheery Lynn Design gebruikt, alle randen een beetje met inkt bewerkt, vervolgens een kaartje van een klein blokje met glitters en  een 3D plaatje van Yvonne's Creations met het vogeltje erop gezet, langs de randen ook nog de takjes geplakt, van hetzelfde knipvel


 
En hier zie je de kaart met zelfgemaakte enveloppe van papier wat maar blijft liggen en wat qua kleur helemaal bij de kaart past, ik wil hem nog wel iets meer bewerken met een stempel , maar het moet natuurlijk wel een envelop blijven.
 
Heel benieuwd ben ik natuurlijk weer wat jullie van mijn werkje vinden, nog zo'n goede week en dan heb ik weer wat meer tijd voor mijn kaartjes, ik probeer wel zoveel mogelijks jullie blogs bij te houden, veel te nieuwsgierig ben ik naar jullie mooie crea's,  groetjes en tot blogs


18 opmerkingen:

  1. Hi Jeannette,
    Een schattig kaartje heb je gemaakt. Heel teer, dus een bijpassende enveloppe moet wel.
    Leuk dat je dat stippelkaartje gebruikte, Ik heb er ook nog niet echt veel meegedaan. Je vogeltje is zo lief.
    Heb je al iets met je nieuwe embossingmallen gedaan?
    Ik dacht die vliegt er mee aan t werk. En je krijtjes???
    Ik ben razend benieuwd.
    Nog een paar fijne knutseldagen.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gisteren heb ik een beetje gespeeld met de krijtjes en een van de nieuwe embossingmallen, dus komt goed Leny

      Verwijderen
  2. hele mooie kaart en leuk met zo'n bijpassende envelop

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een vrolijke en lieve kaart. Leuk zo'n bijpassende envelop, dat is nog weer leuker versturen en ontvangen. Net als 'vroeger' dat postpapier met bijpassende envelop.
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig kaartje, Jeannette, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje weer Jeanette. Leuk met de bijpassende enveloppe.
    Ben gelijk volger geworden van je hadwerkblog. Leuk ik wist niet dat je nog een blog had.

    Groetjes Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart en de enveloppe past er perfect bij. Heel mooi setje zo samen. Geniet lekker van het weekend en tot snel.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart Jeanette en helemaal af met passende enveloppe - heel mooie gedaan.

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeannette,

    Ja vaak is het zo dat je door familie bezoek zelf ook stukken van Nederland ziet, waar je nog nooit geweest was, maar dat heeft ook zo z'n voordelen,toch? kom je er tenminste een keer!!!
    Je kaart is super leuk en ik vind het een prachtige combinatie zo, helemaal af!!!
    Fijn weekend,

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi jeannette,
    Je hebt het maar druk met je familiebezoek, maar je komt nog wel eens ergens..Je kaartje met bijpassende envelop is een schattig setje, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk zo met je familie door Nederland crossen naar de leuke bezienswaardigheden die we rijk is. Het kaartjes is weer een plaatje Jeannette. Ach ja en door de drukte gaat er wel eens wat mis, maar dat maakt niet uit.
    Wens je een fijn weekende en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat kaartje. Dat formaat is wel leuk hoor. Soms heb je van die dingen die blijven liggen. Maar ooit komt het af. Groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Schitterend Jeannette, ik vind het helemaal prachtig en zo leuk die envelop erbij, ik vind het een toppertje. Nog veel plezier met de uitstapjes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kan me voorstellen dat het leuk is om nu eens op plekken te komen die je anders misschien niet snel zou zien. Nederland is leuk, maar ik moet ook bekennen dat ik er zeker veel niet van ken.
    Je kaartje mag er zeker zijn hoor, mooi met de lattice, dat ruitjespapier en het schattige vogeltje en bloemen als blikvanger!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke kaart en enveloppe! Past heel goed bij elkaar.
    Leuk dat je Nederland nu ook eens ziet als toerist. Daar komt nooit wat van.
    En ik zal eens even op je andere blog gaan kijken. Grappig dat je het op je verkeerde blog had gezet.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat is LEUK Jeanette.....een MOOI kaartje met een MOOI bijpassende enveloppe.
    Ook je kaartjes hieronder zien er MOOI uit.....de foto trouwens ook ☺☺☺.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  16. prachtig kaartje en leuke envelop erbij!!!

    BeantwoordenVerwijderen