maandag 12 augustus 2013

Verjaardagskaart

Hallo allemaal, eerst even een bedankje voor jullie leuke reactie's en adviezen op mijn vorige berichtje, onze kleindochter was er superblij mee en ik had er ook nog een mooi Italiaans kookboek bij gedaan, zodat ze lekker kan gaan kokkerellen als ze weer van vakantie terug zijn.

Gisteren was onze oudste kleinzoon ook jarig, die 2 schelen maar 4 dagen, onze dochters waren ongeveer tegelijk zwanger, wel heel speciaal hoor. Kleinzoon werd dus ook 14 jaar en gaat ook graag vissen met zijn opa.

Wordt wat moeilijk als er een kaart gemaakt moet worden voor een jarige knul van die leeftijd, maar de visliefhebber was mijn redding weer.
Ik vond in Mijn Hobbykaart nog een leuk voorbeeld en ben daar mee aan de slag gegaan, een beetje van mij en een beetje van Maggi, zoiets dus haha.

 
de basis van de kaart is dus van mijn hobbykaart en heb daarbij een echte schelp, links een zeemannetje en rechts een stukje touw met een vissersbootje met vis aangehangen en een tekst erbij gezet

 In de binnenkant van de kaart heb ik deze foto nog geplakt, hij was niet duidelijk genoeg voor de voorkant, maar ik wilde deze er toch bij doen, want hij had de pech om een paar keer een krab aan de haak te slaan, vandaar dit fotograpje.

Bedankt weer voor je bezoekje en ik kijk zoals altijd weer uit naar jullie reaktie's, nu nog even koffie en een rondje blogs en dan weer aan de hobby, groetjes en tot blogs




16 opmerkingen:

  1. Ja Jeannette.....jongenskaartjes vind ik ook heel moeilijk om te maken, maar het is je toch SUPER gelukt om een STOER kaartje voor je kleinzoon te maken. Ook nog Van ♥-e Gefeliciteerd met zijn verjaardag.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeannette,
    Hihi..ik herkende de kaart meteen, die heb ik ook ooit gebruikt om een mannenkaart mee te maken,net als jij beetje van mezelf en een beetje van M..
    Hij is leuk geworden en lekker stoer..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jeannettte, nog gefeliciteerd dan met je kleinzoon zijn verjaardag.
    je hebt een prachtige kaart voor hem gemaakt, ondanks dat jongens/mannenkaarten lastig zijn om te maken, wat een leuke kaart met al die mooie details.
    lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanette, wat een leuke stoere jongenskaart en heel toepasselijk voor je kleinzoon. Leuk ook dat je die foto in de binnenkant verwerkt hebt.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke en persoonlijke kaart, Jeannette. Zeker weten dat dit in de smaak gaat vallen bij je kleinzoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele leuke kaart Jeannette voor je jarige kleinzoon en wat een leuk grapje. De binnekant vind ik ook leuk gedaan.
    Ook heel bijzonder dat je beide dochters tegelijk zwanger waren.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je dubbele kleinkinderen. Deze kaart is ook weer piekfijn hoor.
    Succes ermee.
    En een fijne dag. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. WAt een gave kaart! Ik vind hem geweldig echt voor een jongen, je kleinzoon zal hem vast geweldig vinden. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lieve creatie is dit weer en zo een leuke afbeeldingen die je hebt gebruikt! En van die vrolijke kleurtjes, ik vind hem helemaal super!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk is dat dat jullie dochters tegelijk
    zwanger waren, leuk voor de neefjes later, je
    hoort wel eens meer dat die dan een hele goede
    band krijgen.
    Maar je kaartje vind ik heel erg leuk geworden,
    stoer voor een jongen ☺

    Groetjesss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog gefeliciteerd met je kleinzoon Jeannette en deze kaart is ook weer helemaal super, ik vind hem top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hpi Jeannette. Wederom is het je goed afgegaan om een stoere jongenskaart te maken! En af en toe wat inspiratie opdoen in een blad of op een blog is toch prima? Daar zijn ze toch voor? Echt leuk gedaan! Groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een super kaart. Leuk die foto in de binnenkant met die krab!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een plaatje van een stoere jongenskaart - heel leuk gedaan Jeannette - ik vind hem supergeslaagd.
    Ja ik doe het ook vaak dat beetje van Maggi vooral als de inspiratie in de knoop zit - effe wat van die bladen doorbladeren en dan komt er wel wat - ik gebruik ook vaak de basis en dan maak ik er toch heel wat anders van.

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen