donderdag 15 augustus 2013

Vakantiegangers

Hallo allemaal, ik ben weer lekker aan de gang met allerlei kaartjes, veel verjaardagskaartjes, een aantal beterschapskaartjes en ook gisteren een "zomaar"  kaartje. Het idee kwam wel heel plotseling op, onze oudste dochter had een paar oudere foto's op facebook gezet en een daarvan kwam weer helemaal het aaaaaah gevoel bij, zo schattig!

Ik denk dat de foto zo'n jaar of 8 geleden gemaakt is tijdens de vakantie. Zo te zien hebben ze elkaar heel wat te vertellen die kleine mannekes. Nu was ik ook nog op zoek naar een idee voor zomerkaartjes en ja hoor, ik ging ineens als een speer. Ik bedenk me ook opeens dat ik wel erg met mijn kleinkids bezig ben haha, nou ja, ik ken wel dingen die erger zijn.
De foto op maat uitgeprint en spullen erbij gezocht en het werd zo een heel zomers plaatje

 
Ik heb als basismodel een soort Hexagon gemaakt, daarop dp van boekenvoordeel, een stukje golfkarton rechts achter de foto, de foto heb ik ook op een stukje blauw papier gemat, verder met een stift een stiklijntje langs de randen  gezet, tulen roosjes van MD erop, van Joy een zonnebril en een heerlijk ijsje erop en een tekst die ik van  het blog van Cards en Scrap heb geleend. Alle randen met vintage photo  distress inkt bewerkt.
Deze kaart wil ik mee laten doen aan de challenges van Creaine en Krea2day  zij vragen allebei een kaart met als thema vakantie   en ik weet niet of de kaart Vintage genoeg is (maar dan hoor ik het vast wel), ook bij WLVC , daar vragen ze een ander model kaart - geen vierkant of rechthoek.
Ik vind dit een heerlijk en voor mij een heerlijk nostalgisch kaartje en natuurlijk hoor ik ook weer graag jullie mening, ik kijk weer erg uit naar jullie leuke reaktie's , groetjes en tot blogs
 
 
 

 
 
 
 

17 opmerkingen:

  1. Helemaal niet erg om met de kleinkids bezig te zijn en zeker niet als je dan zo'n SCHITTERENDE herinnering maakt.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele leuke kaart heb je gemaakt, met een hele
    mooie foto erop, leuk hoor, top kaart ☺

    Liefss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ga je als een speer Jeanette ;)
    Alweer een kaartje en wat voor eentje! Supermooie vakantiekaart en met een foto van de kleinkids - toch hartstikke leuk en toch fijn dat je zo met hun bezig bent - supermooie accentjes heb je gebruikt en ik vind het een supermooi model in prachtkleuren. Prachtkaart!

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen

  4. Super mooi Jeannette, toppertje.

    Fijne avond verder.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi hoor Jeannette. Leuk dat je meedoet met de challenge op mijn groep. Succes.
    groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterende creatie heb je er van gemaakt, Jeanette. Ben wel een beetje jaloers, ik heb nl. nog geen kleinkinderen, mocht het er al ooit van komen.Dan ga ik die foto's ook scrappen. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is weer een plaatje Jeannette, mooi gemaakt met de foto van je kleinkids, ik stuur je morgen tijdens de koffie een mail, ik ben nu te moe.Die therapie hakt er nogal in.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een schatje is het weer geworden Jeannette.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig wat een leuke creatie heb je gemaakt en voor je kleinkinderen doe je toch alles.
    leuk die stiksteekjes.
    Fijne avond en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattige kaart Jeannette, heel leuk! De gebruikte mallen vind ik ook zo leuk. Gezellig dat je weer meedoet bij Creaine. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Is toch ook helemaal geweldig om kleinkinderen te hebben en daar trots op te zijn, welke oma is dat niet. Daar kan je nooit genoeg van krijgen. Wat een schitterende kaart en wat een geweldige foto is dat, ik vind hem zo schattig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Jeanette,
    wat leuk om te lezen! Ik meost laatst zo alchen om mijn moeder. Op Facebook had mijn dochter twee fotootjes gezet van haar twee broers, van 14 jaar geleden. Reageert mijn moeder net asl jij. Alleen schreef ze eronder: Ach, hadden we ze maar in de diepvries kunnen stoppen. Nee hoor, nu zijn ze ook lief en leuk.
    Je snapt dat ik er vreselijk om lachen moest.
    Ik vind jouw kaart met superfoto dan ook heel erg leuk! Ik begrijp ook helemaal dat je erg geniet van je kleinkids. Koester elk moment!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi jeannette. nou volgens mij zit je nu wel in die flow! haha je gaat ineens als een speer! Wat een prachtige kleurencombinatie heb je gebruikt zeg! heel fris. Nou oma je hebt er weer iets moois van gemaakt! groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohhh joh wat een leuk idee kreeg je opeens... gaaf joh om met fotos aan de slag te gaan! en echt toepasselijk met die twee kleintjes op het weggetje! Echt zomers kaartje

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi jeannette,
    Wat leuk om de foto zo te verwerken, je hebt er een mooie, zomerse kaart mee gemaakt, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ohhh wat een ge-wel-dig kaartje is dit. Leuk om door wat foto's op Facebook zulke ideeën ineens bovenkomen, super leuk toch?!

    Bedankt voor je deelname aan de challenge op Creaine Scrap en Borduurblog, en veel succes!

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een leuk kaartje :)
    Dank je wel voor je deelname aan Creaines scrap en borduurblog.
    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen