woensdag 14 augustus 2013

Een roos voor je verjaardag

Hallo allemaal, de verjaardagen volgen elkaar in sneltreinvaart op,  soms heb je niet altijd gelijk "the flow" , maar komt dat tijdens het freubelen zelf, en soms tijden de werkjes in huis, zal jullie vast niet onbekend voorkomen, maar je hebt weleens van die momenten dat je even vastzit.
Zo niet voor dit kaartje. Ik had van dat mooie stempellinnen gekocht en wilde dat eens uitproberen.
Eerst  op gewoon papier gestempeld of de stempel wel goed zijn werk deed en toen..... spannend, op het linnen en ja hoor, helemaal gaaf zat het erop. Ik blij want nu kon ik verder uitvogelen.
Ik heb mijn kleurpotloden gepakt, want durfde dat nog niet met mijn markers te doen en lieve mensen, wat is dat toch superleuk om te doen en wat is het resultaat mooi!

Ik wilde deze kaart maken voor mijn lieve blogmaatje Corrie, zij is vandaag nl. jarig en ik kan hem nu wel laten zien want de post zal de kaart al wel afgeleverd hebben.

 
De basiskaart is wit met dp erop in lila en groen van MD,  een hartjesdoily van Nellie Snellen, verder nog wat stansjes van Joy en MD, een stukje verbandgaas en de vilten bloemen met een pareltje erin. De tekst spreekt voor zich en dat alles om dat schattige stempeltje van Tilda heen, die een roos voor Corrie bij zich heeft.
Alles is ingekleurd met mijn Faber Castell potloden en ik heb er alleen de doezelaar bij gebruikt.

Hier zie je het stempelafdrukje nog even apart op het stempellinnen, als je op de foto klikt kun je het groter bekijken, je ziet dan ook dat ik van alle kanten een paar draadjes heb weggehaald voor een wat rafelig effect.
 
Ik wil met dit kaartje ook meedoen aan de challenge van EHI waar een verjaardagskaart wordt gevraagd en aan DMCC  waar alles mag. Ik zag alleen net dat ik er al een kaartje heb geplaatst en ik weet niet of er 2 mogen meedoen.
Rest mij nog te bedanken voor alle leuke reaktie's op mijn vorige kaart en natuurlijk kijk ik ook nu weer uit naar jullie altijd weer heel welkome berichtjes




18 opmerkingen:

  1. Wat een plaatje zeg. Prachtig dat het zo goed gelukt is. Jou verhaal ken ik wel vooral dat tussendoor even wat doen terwijl ik eigenlijk wat anders moet doen.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeannette,
    Wat heb je een mooie kaart gemaakt voor Corrie(jammer ik wist niet dat ze jarig was) en die stempel op linnen, is heel erg mooi ingekleurd...toppie..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een plaatje van een kaart heb je gemaakt Jeannette, ik heb hem in het echt gezien, ik vind hem echt super! Leuk hoor het stempellinnen. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanette,
    wat een leuke kaart heb je voor Corrie gemaakt. Dat is dan zo'n verrassing om post te krijgen! Ik wist ook niet dat ze vandaag jarig was...
    Nou, groetjes maar weer en wat is het nu lekker he? De ventilator staat zeker niet meer de hele dag te brommen??
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is een super mooi ingekleurd afdrukje op dat linnen en lekker duidelijk ook. Een pracht kaartje is het geworden met dit leuke afdrukje en Corrie zal er zeker heel blij mee zijn.
    Fijne avond en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het resultaat super Jeannette, ik vind hem helemaal geweldig, een toppertje. Wat zal Corrie hier blij mee zijn, super.
    Superleuk dat je meedoet aan de challenge van EHI, dank je wel en veel succes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie kaart en ziet er heel erg gaaf uit op
    dat stempel linnen, leent zich er goed voor,
    toppie ☺

    Groetjesss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En of ik er blij mee ben, dank je wel Jeannette voor je prachtige kaart, dan ook nog een stuk stempellinnen erbij, ik ben er verlegen van.
    Het stempellinnen ken ik wel, jij hebt een prachtige kaart voor mij gemaakt, zo lief.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie creatie is dit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze kaart is echt leuk joh !! prachtige mallen, leuke stempel en erg mooi afgewerkt !
    Knap hoor kleuren met potloden, petje af!
    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lief kaartje, Jeannette, heel mooi die zachte kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, de stempel is echt mooi op het linnen! Heel mooi resultaat met je kleurwerk. De vilten bloemen zijn ook een leuk detail. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi jeannette. wat mooi gemaakt en dat stempellinnen ziet er mooi uit. heb zelf geen ervaring ermee maar jij hebt t mooi verwerkt. leuke details op je kaart. Je komt al helemaal op gang he? Corrie was er blij mee las ik al, kon ook niet missen, ziet er prachtig uit.groetjes marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi Jeannette.

    Wat heb je de afgelopen weken een leuke en mooie creatie's gemaakt zeg.
    Heb zitten genieten van al het moois.
    Hele aparte creatie's zijn het allemaal.
    Groetjes Janny


    BeantwoordenVerwijderen
  15. Schitterende verjaardagskaart Jeannette - prachtige kleurtjes en hele mooie accentjes. Super gekleurd op het stempellinnen. Ik heb het nog niet gedurft - 'k heb altijd mijn tijd nodig ;) maar nu met de nodige inspiratie moet het toch lukken ;)

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een heel mooi kaartje, prachtig op het stempel linnen.
    Je mag met maximaal 2 kaarten meedoen,dus helemaal goed!
    Bedankt voor het meedoen aan de challenge bij DMCC.
    Groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi jeannette.....rondje deelnemers DMCC aan het maken en ook daar kom ik jou tegen.....leuke kaart heb je gemaakt! best moeilijk dat stempellinnen vind ik zelf....je kunt niet zo gemakkelijk meer corrigeren, het trekt er snel in maar....het is je goed afgegaan. Leuk dat je meedoet aan de challenge van DMCC, lieve groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige kaart. Het linnen geeft een heel mooi effect.
    Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen