vrijdag 23 augustus 2013

Een CAS kaartje

hallo lieve mensen, wat hebben we nog steeds een zomertje he?, even was het een beetje koeler, dat was om weer een beetje bij de mensen te komen en nu alweer echt zomerweer. Gelukkig hebben de mensen die in eigen land zijn gebleven met de vakantieperiode ook eens geluk.

In mijn vorige post vertelde ik al dat ik met meerdere dingen tegelijk bezig was, welnu, ik heb weer iets uitgeprobeerd. Ik las op verschillende blogs iets over masking mallen, leek me zo leuk dus heb ik er een gekocht en natuurlijk gelijk uitgeprobeerd
 

 
Dit is mijn CAS kaartje geworden, ik moet wel erg wennen aan het lege vel, hoewel ik toch nooit zo uitbundig ben op mijn kaartjes, maar CAS is CAS en ik vind het nog mooi ook
Hieronder zie je de mal, het is een dun stencil wat je eigenlijk moet opvullen en dat kan je doen met verschillende materialen, bijv. verf, inkt en spray's. Ik heb hier distress inkt gebruikt en ik heb de lijntjes gedaan met een glitter gelpen.
 
 
Iedereen die naar de beurs in Den Bosch gaat wens ik veel plezier en ik lees vast wel wat jullie allemaal hebben gekocht, ben benieuwd hoe jullie het daar vinden, ik blijf deze keer thuis en ga in september weer naar de beurs in Rijswijk. Bedankt  voor je bezoekje en een reactie zou ik weer heel erg leuk vinden, groetjes  en tot blogs  
 

11 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje, heel anders, maar toch
    heeft het wel wat ☺
    Ik ga morgen shoppen op de beurs ☺

    Liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dit is totaal iets anders, maar wel leuk om ook een keer te doen.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow ik vind hem erg mooi Jeannette en heel lief die vogeltjes. De template/mask kan je ook mooi met modelier creme of gesso opvullen en krijg je weer een heel ander effect.
    Ja we genieten nog lekker van dit mooie weer en het is zelfs erg warm.
    Succes met je nieuwe mask.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeannette,
    iets heel anders maar erg leuk, je kaartje is echt CAS en helemaal toppie..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, Jeannette wat een leuke CAS kaart heb je gemaakt. Dit is je heel goed afgegaan. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk gedaan Jeannette. Ik kreeg de indruk, dat het zo'n plastyic vel is met een opening, waar de lijnen en vogeltjes zitten. Klopt dat?
    Als dat zo is, hadden we die vroeger ook, maar dan nam je een vlamverdeler (raster) en dan met een tandenborstel in de verf gedoopt over dat rooster. Hoe hoger je dat hield hoe minder verf er te zien was. Over kleurverdelen gesproken.
    Maar van jou klinkt het heel anders.
    Wie weet zie ik het nog wel eens. Zou leuk zijn.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt Leny, oude tijden herleven en alles komt weer terug, maar dan een tikkeltje anders

      Verwijderen
  7. Wat een leuke CAS kaart Jeanette - erg leeg haha maar ja daarom het het ook CAS. Ik vind ze altijd heel stijlvol en dat vind ik van de jouwe ook ;)

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Jeanette,
    wat heb je een mooie CASkaart gemaakt. Echt supermooi. Is altijd even wennen, zo'n leeg stuk! Maar mooie mallen zijn het!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jeannette, ik doe het even opnieuw, ik ben moe en maak veel fouten, maar ik wil je toch even zeggen dat je CAS kaart prachtig is, mooi, echt mooi.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen