vrijdag 16 augustus 2013

Doosje met theelichtjes

Welkom lieve volgers en bezoekers, daar ben ik alweer, ik lijk wel  vastgeplakt aan mijn knutselspullen, maar het gaat gewoon even lekker.
Bedankt weer voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige berichtjes, iedere keer als ik een "bliepje" op mijn tablet of telefoon hoor denk ik Yes, alweer een berichtje!

Dit kaartje, nou ja met doosje of zoiets lag al weken kaal te wachten op inspiratie, iedere keer dacht ik, tsjjjj, wat moet ik er toch mee en gisteren ineens....., ja hoor, ben maar weer als een speer aan de slag gegaan voordat het overging haha 


Zoals je ziet is dit een kaartdoosje met waxinelichtjes, ik heb dit al eens eerder in een kerstperiode gemaakt, maar kaarsje kunnen altijd, een echte sfeermaker.
Het designpapier is van een A4 blok van Boekenvoordeel, je ziet het niet zo goed, maar ik heb er toch nog een wit rijgsteekje op geprobeerd te zetten met de Molotov marker, een vlindermal en tagje van MD, versierd met wat strasssteentjes en een tekst op de Tag. een stukje opengewerkt kant boven de kaarsjes geplakt en eromheen wit satijnlint, in de strik heb ik nog een pen met kraaltjes gestoken.

En natuurlijk ben ik weer heel erg benieuwd wanneer ik weer een seintje krijg en snel naar mijn berichtjes kan kijken, bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer, groetjes

15 opmerkingen:

  1. Blieb blieb, hahaha.
    Voel me niet helemaal fit vandaag, maar ik zag je ontzettende leuke creatie voorbij komen en dacht moet toch even reageren. Erg leuk doosje met de waxine lichtjes erin en zo leuk om te geven. Mijn buurvrouw (80 jaar) vind dit ook erg leuk om te ontvangen dus ook ik zal weer zo'n leuk doosje maken.
    Groetjes, Els
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk geworden, Jeannette, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. DAAR BLIEB IK WEER. BLIEB BLIEB.
    Wat een leuke waxinelichtjesdoos weer. Is dat hetzelfde model, dat je vorige week stuurde. Wim is proberen hem t snijden.
    Lukt vast wel een keer.
    Maar dit ieschattig geworden.
    Fijne -blieb-blieb avond.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een bliepje. Haha. Maar goed dat je uiting hebt gegeven aan je creativiteit. Nu heb je een schitterend doosje gemaakt. Groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi jeannette,
    Oooh wat mooi, ik vind het kantje zó mooi, prachtig de vlinder er op, mooi afgewerkt, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi hoor Jeannette,lief gemaakt en ontzettend leuk om te geven / krijgen.Leuk gedaan om dat opengewerkte lint over het kaarsendeel te spannen,een echte blikvanger zo,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Jeanette,
    het is bijna niet bij te houden! Wat ga je lekker. Ik had dat ook begin van mijn vakantie. Nu is de inspiratie een beetje op. Maar ach, dat komt vanzelf wel weer!
    Leuk zo'n bliepje als je een berichtje krijgt! Zet je hem 's nachts wel uit? Anders heb ik je misschien afgelopen nacht wel wakker gemaakt
    ;-)
    Dit doosje is weer helemaal leuk! En die tag is schitterend!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeannette, hier komt je volgende blieb hoor, ik vraag me ook af of je dat uit kunt zetten.
    Je hebt een prachtig waxine doosje gemaakt, mooie kleuren, ga maar lekker door hoor, want als je inspiratie weg is, nou dan moeten wij wachten, dat kan niet hoor.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een scheetje is dit weer ! alles zo mooi aangekleed echt weer genieten van je prachtige creatie!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jeannette,

    Nou hier nog een bliepje op je foon deze keer van mij. Lekker als je zo bezig kan zijn met je hobby, en je hebt weer een mooie creatie gemaakt.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha nog een bliebje! Heerlijk he? Ik kan daar ook zo van genieten. Wat heb je dit leuk gemaakt. Ik vind t open kantje over de kaarsjes erg mooi bedacht. Ik hoop dat je inspiratie je nog niet in de steek laat en nog even door gaat, kunnen wij nog even extra genieten! Ik heb wel inspiratie maar geen tijd. Het loopt thuis niet zo lekker dus dan moet je alles even opzij leggen. Maar meid ga zo door! Super! Groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bliebbbb :P
    Schitterend kaartje heb je gemaakt, heel mooi
    van kleuren en het stikrandje kan je goed zien
    hoor ☺

    Gezellige zondag, liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hier nog een bliepje: wat een mooi en chique geheel heb je ervan gemaakt. Schitterend. Fijn dat je zoveel inspiratie hebt.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige creatie Jeanette - stijlvol en mooi samengesteld.
    En dus oeps nog een laat bliepje ;)

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het ziet er weer schitterend uit Jeannette, en om op je vraag terug te komen ik heb niks ingepland staan, ik wilde gisteren nog wel een kaartje plaatsen een ronde kerstkaart op een bruin vierkant maar toen ging het fout op mijn computer en was ik te laat en heb hem weer verwijderd en dat zou het weleens kunnen wezen.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen