zaterdag 1 juni 2013

Hollands Glorie

Hallo lieve blogvolgers en bezoekers,  zo leuk weer, 2 nieuwe volgers erbij en dat zijn Yvonne en Misseke, van harte welkom op mijn blog , erg leuk om zo bij elkaar inspiratie op te doen want dat vind ik nou zo leuk dat door al die bezoekjes aan jullie blogs ik ineens weer bruis van de ideetjes, dat werkt toch zo goed!
Ook ben ik weer aan het stoeien geweest met een nieuwe achtergrond, zit toch weer even werk in, maar ik had even zin in iets anders, alleen de handtekening werkt nog niet naar mijn zin, iemand een suggestie?

Ik heb al wel een kaartje gepland staan maar dat kan pas volgende week geplaatst worden, ondertussen ben ik nog wel bezig geweest met een paar andere kaartjes en doosjes, dus stilzitten is er niet bij, maar soms wil het echt even niet, dan mis je net iets op een kaart en dan laat ik hem maar in het zicht liggen tot ik ineens weer de geest krijg.

Met mijn kleinzoon heb ik samen een doosje gemaakt, maar ben vergeten er een foto van te maken, hij gaat het gebruiken voor kleine prulletjes, goed zo, opgeruimd staat netjes haha.
Zelf heb ik een doosje gemaakt naar een download patroon van het Hobbyjournaal. Ik dacht dat het iets groter zou worden maar toch een leukerdje om cadeau te doen. En in het achterhoofd het idee dat het ook voor buitenlandse bezoekers (onze familie uit Amerika komt in september over) erg leuk is om als aandenken mee te nemen.



In dit doosje passen precies 6 waxinelichtjes, als basis heb ik rood papier gebruikt, dan het designpapier van MD gebruikt en een paar van de rondjes apart uitgeknipt en verhoogd opgeplakt, als sluiting heb ik rood/wit/blauw lint gebruikt en een stukje bakkerstwain met een labeltje eraan met "handmade with love"

 
hier zie je de binnenkant van het doosje, een ekstra dekseltje vastgemaakt aan de rand van het doosje, ook weer papier van MD, een stukje uitgestanst en vervolgens weer gebruikt voor de tekst, het stempeltje (alweer een oudje, maar nu weer heel aktueel) is weer met mijn potloden ingekleurd en uitgeknipt.
 
Weer helemaal leuk dat jullie een bezoekje hebben gebracht aan mijn blog en  weer zulke leuke reaktie's hebben achtergelaten op mijn vorige berichtje , ik lees ze met heel veel plezier en kijk er nu ook weer naar uit
groetjes weer en tot blogs, Jeannette

 

17 opmerkingen:

  1. Wauw Jeannette, wat heb je dit superleuk gemaakt, ik vind het helemaal prachtig, inderdaad zo leuk om straks weg te geven aan de familie die overkomt uit Amerika, helemaal super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handmade in holland! Gaaf joh...oooo ook stroopwafels en zoute droppies erin doen! Hahaha

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi jeanette wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt bedankt voor het langskomen.
    mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend doosje - heel leuk gemaakt en de familie uit Amerika vindt het vast helemaal te gek. Heel leuk om die strik op de voorkant zo te doen - onthou ik ;) - we inspireren elkaar ;).

    Leuk dat je ook mijn blog gaat volgen :)

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Jeannette,

    Wat een leuk idee om zo Hollands aan denken te maken, het is ook goed gelukt want het ziet er super leuk uit. jammer dat je geen foto heb gemaakt van het andere doosje. Er is toch niks leuker dan samen iets met je kleinkind te maken lijkt me.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi jeannette,
    Erg leuk Nederlands doosje heb je gemaakt, mooi pspier,leuke strik en de binnenkant is ook erg mooi..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een superleuk doosje....leuk cadeautje zo helemaal in het Hollands!

    BeantwoordenVerwijderen

  8. Die is weer super leuk Jeannette.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterend doosje en ook zo lekker Hollands.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk doosje heb je gemaakt Jeannette en zo heerlijk Hollands.
    Ik begon je al te missen.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk idee Jeannette en zeker voor je familie uit Amerika,lekker Hollands. lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie creatie. Lekker Hollands. Leuke lo heb je trouwens, ik zie die handtekeningen wel vaak voorbij komen maar ik heb geen idee hoe dat werkt. Mocht je de gouden tip krijgen wil je die dan met mij delen. ik vind het ook erg leuk!
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ga eerst zeggen dat ik je Lay out prachtig vind Jeannette, dan vertel ik ook even dat ik het een prachtig cadeau vind wat je hebt gemaakt, zo lekker Hollands.
    Wat de handtekening betreft, je weet het vrouwtje, ik snap er niets van haha.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ha Jeanette,
    wat een super creatie is dit! Zeker leuk voor familie in het buitenland als aandeken! En je bent er mooi op tijd klaar mee als ze pas in september komen.
    Grappig dat jij oorspronkelijk uit Deventer komt. Dan begrijp je het inderdaad. Stukje van je hart ligt dar toch, he?
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat super gaaf geworden, Jeannette!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gave creatie, dit zal zeker gewaardeerd worden door degenen waar je het voor hebt gemaakt. En wat leuk om samen met je kleinkind iets te maken, jammer dat je geen foto hebt van zijn doosje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je dit weer enig gedaan, ik vind het een
    heel mooi doosje geworden. En soms leg je iets
    weg en later weet je weer hoe je verder moet ☼

    Een gezellige zondagavond nog, Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen