woensdag 10 april 2013

Late Pasen of 1 april?

Goedemiddag weer lieve blogvolgers en bezoekers,  eerst maar even een nieuwe volger welkom heten en dat is Mirande, leuk dat je mijn blog wilt volgen en ook weer fijn voor de inspiratie die we bij elkaar kunnen opdoen.

Tja en toen zag ik toch op het blog van Fadengrafik een uitdaging staan voor een Paaskaart, ik dacht toch echt dat het een grapje was, het was nl. ook 1 april, dus ik dacht "ja doei, neem je moeder in de maling"  maar toen ik Corrie en Cindy had gesproken op de beurs bleek het toch om een echte uitdaging te gaan.
Gisteren heb ik dus even in mijn voorraadje borduurtjes gekeken en ik vond zowaar een passend patroontje, nog een stempelafdrukje erbij gezocht en vond deze grappige stempel die ik ooit eens op een beurs heb gekocht maar nog nooit had gebruikt, je ziet maar, wie wat bewaart die heeft wat.

 
Het patroontje is van Christien van de Akker, het stempelafdrukje heb ik uitgeknipt en op een stans van Marianne Design gezet, nog een strookje gras eronder en een aantal bloemetjes erbij gezet en toen vond ik het toch echt een Paaskaartje, dan ligt die maar vast klaar voor volgend jaar, oh ja vergat ik nog te vertellen dat ik het afdrukje heb ingekleurd met potloden, ik ben een voorzichtig voorraadje aan het aanleggen van de Faber Castell potloden, die kleuren echt heel mooi.
Ik heb weer genoten van jullie leuke reactie's op mijn vorige berichtjes en ik ben nu natuurlijk ook weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden, groetjes weer en tot de volgende keer,
Jeannette
 
 




  

18 opmerkingen:

  1. Hallo Jeannette, ik las dat je trui af is, de mijne nog niet hoor, breien doet soms pijn tegen de wond, ik doe af en toe een naaldje, ik show hem op mijn blog als hij klaar is.
    Wat heb je een prachtige paaskaart gemaakt, super gezellig dat je weer meedoet bij de challenge van de Fadengrafik, dank je wel.Je hebt weer een mooi borduurpatroontje gebruikt, leuke kleuren, helemaal geweldig weer.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een late Paas is toch nooit weg Jeannette. Als de eieren maar lekker zijn. Liefst puur.
    Oh nee, ik moet 2,5 kg afvallen. Maar hoe?
    Vroeger hadden we een recept van een duitse kliniek, Dat ging goed, maar ben het kwijt.
    groetjes leny w

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Ziet er weer toppie uit Jeannette.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeannette,
    Wat ehb je weer een prachtige kaart gemaakt. Zo mooi geborduurd en de bloemetjes,zo leuk gedaan! Leuk dat je weer meedoet bij de challenge van de Fadengrafik! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattig kaartje, met de lieve afbeelding en de mooie borduurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jeanette,
    ontzettend leuk kaartje! Ik kan me helemaal voorstellen dat je dacht dat je in de maling werd genomen. Gelukkig maar dat je Corrie en Cindy tegenkwam.
    Je borduurrand is ook heel mooi!
    groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi jeannette,
    'Schattig - laat - paaskaartje heb je gemaakt, lief stempeltje..maar wel een beetje laat..voor een Paaskaartje.. het is een schatje geworden..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schattig kaartje, Jeannette!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Daar ben ik weer , ook even bij je andere kaarten en creaties gekeken. Die chocolade hanger is erg leuk , en dit kaartje is ook mooi vooral het borduurwerk . Dus toch geen 1april... Girootjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahaha kan me voorstellen dat je dacht dat het een 1 april grapje was maar dus niet en wat is die prachtig geworden Jeannette, ik vind het een toppertje, die heb je vast binnen voor volgend jaar.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi paaskaartje.
    Beetje laat maar altijd handig een voorraadje

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, super! Groejte,s Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  13. prachtige kaart zeg en ja de faber castell potloden kleuren zeker heel erg mooi, heb ze met sint gekregen. borduurwerk is weer schitterend hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nee Jeannette het is geen 1 april mop,maar volgend jaar is het weer Pasen hoor :-)!!!
    Jou kaart is super leuk geworden met leuke kleuren en een erg leuk stempeltje!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachig kaartje.
    Dank je wel voor je deelname aan de Fadengrafikchallenge.
    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen