zondag 14 april 2013

Ik ga op reis en neem mee.........

Ja ja, geloof het of niet, het zonnetje komt eraan, weliswaar voor even heb ik begrepen van de weermannen, maar hij gaat het in ieder geval proberen. En dan gaan er dankzij de koude start van het voorjaar en ondanks de crisis toch weer heel veel mensen de warme zon opzoeken binnenkort, dat heet dan voorjaarsvakantie.

Wij blijven wel thuis hoor, ik hoef niet meer zo nodig, wel de zon natuurlijk, maar dat reizen bedoel ik meer. Komende week is een nichtje van ons jarig en voor haar heb ik deze kaart gemaakt, zij gaat namelijk ook snel met vakantie naar het buitenland. Deze digi vond ik onlangs op het internet en vond haar zo leuk voor een "jonge dame" dat ik eigenlijk al direkt dacht;  yes ik weet voor wie die gaat worden. Nu heeft Krea2day weer een challenge voor de maand april waarin je mee kan doen met een kaart met pastelkleuren, nu ben ik meer van de felle kleuren, dus dat op zich is al een uitdaging.



Het formaat kaart is dit keer ook anders, de basiskaart is wit met daarop pastelgroen dp, deze heb ik ge-embost zodat het er niet te gladjes uit zou zien, de digi heb ik dus van internet, volgens mij Pinterest en heb deze met mijn potloden ingekleurd vervolgens uitgesneden met een X-cut mal, de roze daaronder wat vergroot (gewoon met potlood om de mal heen getekend) kleine licht groene pearldrops langs alle randen en een paar poststempels in het kader van de paspoortcontroles.
Aan de boven en onderkant een roze lintje met 2 vilten bloemetjes van een memoryboxmal met een pareltje erin en rechtsonder de taart met kaarsjes voor haar verjaardag.
Ja en ben ik weer heel benieuwd wat jullie van deze crea vinden, ik vind het altijd weer spannend hoe het eindresultaat zal zijn.

Bedankt weer voor jullie altijd gezellige reaktie's, ik geniet er echt van en ik ga zo mijn rondje blogs weer doen, er is weer genoeg geplaatst zag ik uit mijn ooghoek, groetjes en geniet van een heerlijke zonnige dag en tot de volgende keer, Jeannette

   

16 opmerkingen:

  1. Hallo Jeannette, wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, zo goed bij elkaar gezocht, hier is het nog geen zon, we worden blij gemaakt met een dooie mus geloof ik, maar we houden moed.
    Jij ook nog een fijne zondag.O, Ja je trui is prachtig geworden.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje, Jeannette, dat gaat de jongedame in kwestie vast erg waarderen!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi jeannette,
    Lief kaartje heb je gemaakt, mooi afdrukje, leuke combinatie van kleuren,de vilten bloemetjes, staan er heel mooi bij..
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze kaart is echt mooi Jaennette. Pastel is ook erg mooi. Leuk plaatje heb je gevonden voor je nichtje. De bloemen vindt ik ook weer eens heel wat anders.
    Mooi gedaan hoor.

    Liefs van Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schattige digi, heel toepasselijk voor de reizigster. Vind die poststempels er ook zo leuk bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je nichtje Jeannette, ik vind het een plaatje, super gedaan zo. En eh wij blijven ook gewoon lekker thuis hoor met de voorjaarsvakantie, sterker nog wij zijn al jaren niet meer op vakantie geweest, maar vakantie hebben thuis met niets moet alles mag is net zo fijn,
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend kaartje Jeannette en leuk met die stempels erop en de kleuren zijn ook mooi zo samen!!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schat van een kaartje, heel erg mooi hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi Jeannette,
    Het kaartje is vast een voltreffer Wat een plaatje, als je dat krijgt is je dag helemaal goed nietwaar?
    groetjes leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Jeanette, wat een leukerd met een prachtige afbeelding. Wat heb je de stans netjes vergroot op deze manier. Super!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Jeanette,
    wat een leuek kaart voor je nichtje. En de pastel is goed gelukt hoor!! En ja die vakantie die er aan komt... volgens mij heet dat de meivakantie. De voorjaarsvakantie was in de winter (februari), dus die naam klopt van geen kanten! In elk gevakl niet dit jaar, want het was superkoud in die vakantie...
    groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super mooie kaart heb je gemaakt zeg, kleuren zijn ook heel leuk.
    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super leuke en mooie kaart voor je nichtje Jeannette
    Heerlijke kleuren en digi stamp.
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een leuke kaart hoor voor je nichtje,leuke digi heb je gebruikt,ook je bloemetjes vind ik erg leuk,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je kaartje ziet er prachtig uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nou ja heb ik deze mooie kaart gemist.
    Heel leuk voor jonge dames.
    Groetjes, ELs

    BeantwoordenVerwijderen