vrijdag 19 april 2013

Howdy Hooo

Hallo allemaal, het weekend staat weer voor de deur, dus voor de meesten van ons weer heerlijk een paar vrije dagen in het vooruitzicht. Het weer wil nog niet echt opknappen, dus gaan we  binnen de gezelligheid maar weer opzoeken. Met onze hobby(s) moet dat toch echt geen problemen geven denk ik zo. Ook ik heb nog een aardig lijstje voor me liggen met challenges waar ik eigenlijk wel aan mee wil doen, maar of het er echt van komt?????? we zien het wel.

Natuurlijk wil ik jullie ook weer bedanken voor de leuke reaktie's op mijn vorige kaartjes, heerlijk om ze allemaal weer te lezen.
We hebben toch wel weer een rommelige week achter de rug met oppassen op onze kleinkinderen en doktersbezoeken en ik heb toch ook wel weer een paar dagen lekker, nou ja noodgedwongen, bankgehangen. Ook ben ik weer aan het haken geslagen, ik ben met een Ollie begonnen, vanmiddag nog even garen bij wezen halen, want anders denk ik dat ik in het weekend zonder kom te zitten en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Voor degenen die het nog niet weten ik ben een tijdje geleden ook met een blog gestart met haak en breiwerk, niet dat er al zoveel op staat, maar ik wil toch de boel een beetje gescheiden houden, het blog staat in de sidebar

En dan heb ik toch nog een mannenkaart weten te maken, niet mijn sterkste punt, maar het afdrukje had ik meegenomen met vakantie, dus die lag al klaar, eergisteren er mee aan het stoeien geweest en dit is hem dan geworden

 
De basis is weer een craftkaart, met daarop dp uit een bloc van de AC-tion, 'n strook jute, een takje van Memorybox, de groene tak is van MD, deze zijn allebei van foam gesneden.
Een paar houten vogeltjes van Xenos en de stempel is een digi, geen idee waarvan. Maar uiltjes vind ik sowieso erg leuk.
Met dit kaartje wil ik als 2de kaart meedoen bij De Creatieve Zebra
Heel benieuwd ben ik ook nu weer naar jullie reaktie's, weer leuk dat jullie op bezoek zijn geweest en tot de volgende keer weer en natuurlijk een heel fijn weekend 

18 opmerkingen:

  1. Heel leuk gemaakt Jeannette. Knap in elkaar gezet met verschillende materialen.
    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi creatief mevrouwtje Jeannette, druk, druk, druk maar dan is het ook zo fijn dat je eventjes helemaal kan ontspannen bij het maken van een kaartje en haken in jouw geval, dat is toch super. Ik vind je kaartje prachtig geworden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi kaart heb je gemaakt

    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanette,
    wat een leuk kaartje is dit! Erg grappig met die uil en die tekst. Wat leuk dat je ook weer aan het haken bent. Op het moment ben ik zo druk dat ik zelf ook de rust niet echt heb om uitgebreid kaatjes te maken en andere dingen te doen. Maar ik heb gauw vakantie en dan hoop ik da ik er wel aan toe kom.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke tekst op die "uilenkaart",ziet er gezellig uit Jeanette en heerlijk toch om verschillende hobby's af te wisselen,houd het spannend...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Jeannette, ik hoor je al zeggen corrie is weer laat, maar ik heb een voorbeeldkaart voor de Fadengrafik gemaakt, daar ben ik echt zolang mee bezig geweest, je ziet hem half mei wel voorbij komen, ja en dan moeten mijn bloggertjes iets langer wachten op een berichtje, vergeten doe ik je niet hoor.
    Je kaatrt is weer een schatje , leuk hoor met meneer de Uil.
    Fijn weekend en lieve groetjes.
    Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldig leuk kaartje en het schattige afdrukje heb je weer mooi ingekleurd.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende kaart! Leuke afbeelding en mooi kleuren heb je gebruikt.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lief uiltje is dit, gezellig omringd door de vogeltjes. Mooi gedaan met de jute erachter en de takken als omlijsting. Succes met je Olli!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is een leuk kaartje zeg! een mannenkaart maken mag dan volgens jou niet je sterkste kant zijn, deze is wel heel erg goed gelukt. Groetjes, nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuk en gaaf mannenkaartje Jeanette
    Succes met het maken van Ollie.
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke stempel, mooi kaartje ☺

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke en stoere kaaart, Jeannette. En nog veel succes met het haken van Ollie, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke kaart met een heel schattig uiltje. Je hebt de kaart verder lekker stoer gemaakt door te werken met jute. De tekst erbij vind ik ook leuk.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schattig kaartje Jeannette,ik ben dol op uiltjes nl. Hij is zó mooi!!!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. een schattig kaartje met deze uil erop.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen