dinsdag 13 november 2012

twee keer een flessenhanger

Vanmiddag heb ik samen met mijn nichtje een flessenhanger gemaakt, er stond een patroon op het blog van Sandra bij de gratis patronen.
Mijn nichtje is een paar jaar geleden voorzichtig begonnen met scrappen, maar heeft een hele tijd geen gelegenheid gehad om er mee verder te gaan en nu heeft ze, ook fijn voor mij samen is toch gezelliger, alles weer eens tevoorschijn gehaald en ze heeft er weer zin in.

Ik heb een foto gemaakt van onze creatie's en wil deze dan ook weer hier laten zien.

 
we hebben dubbelzijdig scrappapier gebruikt, alleen weet ik het merk niet meer, de basis is in ieder geval craftpapier, aan de linkerkant is mijn creatie en ik heb er een label op gezet die ook op het papier zat, ik heb er nog geen bestemming voor, maar altijd makkelijk om alvast klaar te hebben. De flessenhanger recht is van mijn nichtje en zij heeft hem gemaakt voor de verjaardag van haar broer, dus konder er passende stempels bijgezocht worden en ze was zo trots dat ze ook een stempeltje erbij wilde met de tekst "handgemaakt door".
In de hanger kan bijvoorbeeld een tablet chocolade of zo, ik heb geprobeerd er merci chocolade in te doen, maar die zag je niet meer terug haha, te diep, dus nog even op zoek naar iets passends.
 
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van deze crea's vinden, het is weer eens iets anders dan een kaartje, maar ook weer heel leuk om te maken
 
Heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en leuke en lieve reaktie's
groetjes en tot de volgende keer, Jeannette

5 opmerkingen:

 1. Ja inderdaad wat anders maar wel heel erg leuk hoor. Zeker leuk voor de komende feestdagen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat origineel. ik vind het echt geweldig. Superleuke creatie en heel leuk om cadeau te geven! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit origineel Jeannette,jullie flessen zijn ondanks dat je bij elkaar bent toch héél anders, zo gaat dat bij Cindy en mij nu ook altijd dezelfde Lo en toch héél anders, petje af voor jullie ze zijn prachtig.
  Lieve groetjes corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig om samen met je nicht deze leuke flessenhanger te maken. Het papier is prachtig ervoor. Heel sfeervol.Jammerdat het doosje iets te groot is geworden, maar had je voor het maken al in de fles gekeken dan als de merci niet paste, hahaha.
  Je zou een rolletje kunnen maken van dat mooie papier met de maat van dat doosje (iets kleiner dan de binnenmaat is, b.v. 2 mm.) en dat onderin doen. Als het nodig is nog een rolletje maken. maar zoveel te groot zal dit doosje niet zijn.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke idee en hele mooie flessenhangers Jeannette.
  Leuk he zo samen knutselen.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen