donderdag 7 november 2013

OEHOE en Te Gekke Krijtjes

Hallo  allemaal, ik was weer even de grote afwezige, het lijkt wel of last had van een herfstdip of zoiets, nouja wat de kaarten betreft dan, moet ik ook niet overdrijven want ik was best druk met haken en breien, ja en dan heb  je eigenlijk niet genoeg aan 2 handen en 24 uur in een dag.

Vanmiddag tijdens mijn rondje blogs kwam ik er ineens achter dat het vandaag donderdag is en dus nog een kerstkaartje kon plaatsen bij Yvonne , dus als de weerga mijn kaartspullen tevoorschijn gehaald en aan de slag gegaan, nu had ik pas van die schattige uiltjes snijmallen gekocht en die wilde ik ook gebruiken, dus de mal gepakt, zitten ze gebroederlijk aan elkaar, dus maar alle drie uitgestanst en toen merkte ik dat het snijden niet zo goed was gegaan, dus nog maar een keer en nog een keer, uiteindelijk heb ik de rest uit moeten knippen dus dat schoot lekker op grrrr.
Ook wilde ik de boompjes met vilt uitsnijden in wit, dat lukte, maar de tak ging weer niet met vilt dus toch maar weer papier gepakt, lekker afwisselend dus.

Het achtergrondpapier zat een van de laatste keren bij het  Engelstalige hobbyblad Creativity, daar zit altijd wel iets leuks gratis bij.

En dit is hem dan geworden, niet teveel op de kaart, gewoon een rustige Kerstkaart met meneer de  Uil, ik heb hem wel een paar wiebeloogjes meegegeven, vond ik wel grappig


 
Dan heb ik hieronder een condoleancekaartje geplaatst, de achtergrond heb ik bewerkt met mijn  Te Gekke Krijtjes , deze heb ik onlangs gekregen van een lieve vriendin en ik was er al eens mee aan het oefenen geweest, maar nu heb ik er mijn eerste kaart mee gemaakt, het is niet zo heel goed te zien, maar de kleuren die ik heb gebruikt zijn lila en grijs en als basis zijn Starform stickers gebruikt, die haal je er later weer af en dan lijkt het op shadowpainting, helaas was de aanleiding minder leuk, maar ik vond het een mooi kaartje, dus kon ik het versturen. Ik moet toch nog wel een beetje oefenen met de aanzet van het kleuren, maar daarvoor breng ik dus steeds een bezoekje aan het blog waar heel veel leuke filmpjes op staan
 
 
Weer heel erg bedankt voor jullie bezoekjes en natuurlijk kijk ik met spanning uit naar jullie reaktie's, groetjes en tot blogs
 
 

18 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat het je toch weer gelukt is om een kerstkaartje te maken! En hoe! Oehoe... Hihi.. Mooi gedaan! Leuk dat je weer meedoet met mijn challenge!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kerstkaart is heel mooi geworden en je condoleancekaart met de te gekke krijtjes vind ik heel goed geslaagd. Heb laatst op de beurs echt getwijfeld of ik ze zou kopen, want ze zijn echt leuk en niet duur.
    Fijn dat je er weer bent Jeannette.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind je uiltje helemaal super Jeannette, die te gekke krijtjes werken heel leuk, je hebt er een mooi Condelance kaartje mee gemaakt, top.

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeannette,
    Je kerstkaart is leuk geworden, mooi papier, grappig uiltje,
    met een viscosedoekje als extra, gaat het uitsnijden vaak beter.. Ik vind je condoléancekaart ook heel mooi, leuk idee om met stickers te werken, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat doekje had ik ook al gebruikt Ans, gewoon een lastige mal, bij de uitleg stond al dat ik vaker moest draaien en dan nog...., maarja ik vond ze gewoon leuk

      Verwijderen
  5. Ha Jeanette,
    wat een mooie kaartjes allebei! Die uil is erg grappig! En je te gekke krijtjes...ik heb op de beurs echt staan twijfelen. Ik vond ze zo leuk en veelzijdig! En ik vind jouw kaart er goed mee gelukt!
    Fijn dat je je weer laat horen en zien in Blogland. Had je reacties echt gemist, ze zijn zo gezellig om te lezen!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi GerJanne, ik probeer weer dagelijks mijn rondje te doen hoor en daarnaast natuurlijk ook weer wat kaartjes te maken

      Verwijderen
  6. Haha kostte het je uiteindelijk toch nog wat meer werk,
    maar ik vind hem wel leuk geworden, ook met dat vilt.
    De 2e kaart is ook mooi en stijlvol ☺
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Jeannette, gelukkig je bent er weer met een prachtige winterse kaart met uil, leuk gemaakt zeg. Ook de condoleance kaart is stijlvol, ik hoop nu weer tot snel.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaarten Jeanette,
    Vooral het uiltje met zijn wiebel oogjes vind ik geweldig.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Herfstdipje??? Nee joh ...kom op Jeannette... bezig blijven hihihi.. Hoop dat het beter met je gaat ... en zo te zien aan je leuke uilenkaart moet het wel gaan lukken. Je Condoleance kaart is echt een beauty en heel mooi strak!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Jeannette,

    Op de kaart is niets te zien van een herfstdipje, hij is schitterend!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ow ja...even snel een kaart willen maken en dan werkt het niet mee!! Maar je kaarten zijn prachtig!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Schitterende kerstkaart Jeanette - prachtig uiltje (ook al lag hij een beetje dwars) en supermooi samengestelde kaart - toppie!
    Je condoleancekaart vind ik heel stijlvol en supermooi gedaan.

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De bovenste is een kaart naar mijn hart. Wat een schattige uil zo op zijn tak. De kerstbomen staan er goed op. En je sneeuwrand ook. Je condoleance kaart is ook heel mooi. Mooi overlopende kleuren. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Jeannette, goed dat je op deze manier ook nog je starformstickers gebruikt, doe zelf steeds iets soortgelijks met distressinkt/glimmermist. Mooie rustige condoleancekaart en je uiltjeskaart is ook súper. Ik denk dat wat je zegt over haken en breien ook iets is van deze herfsttijd, ik zit op het moment ook liever in de bank te breien, lekker kneuterig hihi...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi, hoi, je kerstkaartje is een plaatje geworden. Heerlijk rustig met die mooie kleurtjes, echt prachtig. Je andere kaartje is ook heel mooi. Heb zelf ook die te gekke krijtjes maar ik heb er nog niet heel veel mee gedaan. Morgen met mn zus naar Doe@ding, een workshop van Monique en Angela volgen, heb er veel zin in. Misschien komt mn zin in kaartjes maken dan ook weer een beetje terug. Denk ook dat het allemaal een beetje aan het weer ligt. Gewoon doen waar je zin in hebt dan komt het allemaal wel weer goed.
    Een heel fijn weekend.
    Knuffel, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen