donderdag 17 oktober 2013

Easel verjaardagskaart met Dutch Doobadoo

hallo allemaal, leuk dat jullie weer even een bezoekje brengen aan mijn blog. Zoals jullie al konden lezen in mijn vorige post kon ik vandaag dit kaartje laten zien, want mijn kaartje is inmiddels bij de jarige op de deurmat gevallen, naar ik hoop onbeschadigd.


Als basispapier heb ik gekozen voor Lavendel en Seringenkleur, op de onderkant van de kaart heb ik de mooie lace pons van Martha Stewart gebruikt voor de verschillende kleuren met daarop de felicitatie op een stansje van Marianne Design, voor de  vlinders heb ik een losse pons gebruikt, een paar meeldraadjes en een strasssteentje en pareltje. Ook de tulebloemenrand is van MD. Voor het staande gedeelte van de kaart mijn nieuwe Shape Art mallen van Dutch Doobadoo in 2 formaten, de achterste (donkere kleur) heb ik met gesso bewerkt, de achtergrond heb ik gemaakt met de Dutch Mask flower (ook Dutch Doobadoo) en daarbij heb ik de Modellier Creme  van Viva gebruikt met daarop een beetje embossingpoeder  en dit met de heattool gedroogd. Een hekje van een mal van Tim Holz uit  kraftpapier gesneden en met gesso bewerkt, daarop het Magnolia plaatje, gekleurd met mijn Faber Castell potloden gezet, kortom er is weer van alles uit de kast gehaald om van dit kaartje weer een mooie verjaardagskaart te maken, ik ben er weer blij mee, ik ben dus ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden.  Voor de volledigheid heb ik een paar van de gebruikte produkten even op de foto erbij gezet.


 
 Er staat alweer een nieuwe kaart op plaatsing te wachten, dus ik ben snel weer terug, groetjes en tot blogs






16 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor je prachtige kaartje.
    Hij hangt hier te pronken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig mooie kaart Jeannette en wat leuke die achtergrond gemaakt. Super leuk spul is dat modeliercreme en geeft zo'n leuk effect ook.
    Ook de Dutch Doobadoo Mask zijn zo fijn in gebruik.
    Pracht model kaart en hoop dat er nog vele volgen.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart, prachtige paars tinten gebruikt
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat een dotje is het ... zo schattig die stempel... echt vaker gebruiken hoor! En mooi versierd en je mallen zijn te gek!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart weer Jeanette.

    Groetjes
    Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jeannette,
    Wat zijn de spullen van Dutch Doobadoo leuk, ik heb inmiddels ook vlinders etc.. aangeschaft..Je hebt een prachtige easelcard gemaakt, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schattige kaart gemaakt Jeannette. Je hebt lekker uitgelegd wat je hebt gedaan. Goed bezig hoor. Jolande zal hem wel mooi vinden.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige easelkaart heb je gemaakt Jeannette - mooi die achtergrond van Dutch Doobadoo (inmiddels ook al wat van aangeschaft ;)) - mooi gekleurd - mooie kleurtjes en mooie accentjes - kortom een toppertje!

    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Jeannette,

    Super easelkaart met leuke achtergrond en alles schitterend ingekleurd!!Top kaart!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een mooie kaart zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kaart Jeannette heb je voor Jolanda gemaakt, de mal van dutch doobadoo is dat knipwerk? en gaat dat makkelijk? want dan heb je een beetje het zelfde idee als een go kreate stans maar dan veel goedkoper toch?
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie en prachtig afgewerkte easelkaart, Jeannette, die vast een mooi plekje gekregen heeft bij de jarige. Mooi is die DD achtergrond!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jeetje Jeannette, schitterende creatie heb je weer gemaakt. Heerlijke kleuren. Daar zal de ontvanger erg blij mee zijn geweest.
    Geniet van het weekend.
    Groetjes, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ha die Jeanette,
    wat een leuke kaart!! Helemaal top! En ja die moet wel onbeschadigd over komen en niet een lege enveloppe.... ik plak ze nu altijd extra met plakband dicht nadat er 1 van mij dus niet overgekomen was...ja de lege enveloppe.. Wat super dat je weer helemaal terug bent Jeanette. Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart heb je gemaakt,
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen