vrijdag 17 mei 2013

Gone to the beach

Hallo lieve bloggers, volgers en bezoekers, ja hoor wij zijn er helemaal klaar voor, op naar het strand.
Was het maar zo'n feest he? Ik kan me niet herinneren dat het zo lang zo koud is geweest, ik heb vandaag mijn winterjas weer aangetrokken, in een week tijd mijn zomerjas, mijn tussendoortje en mijn winterjas, 't is toch knap en de verwarming staat ook weer aan. Je moet me hier niet zien zitten, ik kom net van mijn zwemuurtje en zit helemaal verkleumd met een joggingbroek aan en een fleecevest over mijn trui, geen gezicht, maar kou is ook armoe hoor.

Om de boel maar een beetje uit te dagen heb ik dit kaartje gemaakt, doen we maar of het het mooiste weer van de wereld is


 
De basiskaart is lichtblauw, het dp is uit een nieuwe serie van Papermania evenals de stempels van de strandhuisjes en het uithangbord, de stempels heb ik op craftpapier gestempeld en niet ingekleurd, ik vind het zo wel grappig staan en ik denk dat het anders te druk wordt ook. En het 3D plaatje is weer uit een oude Hobbyhandig, echt lekker vintage, dan nog een stukje touw om het uithangbord aan op te hangen.
 
Nu maar afwachten tot we echt het water in kunnen met een heerlijk zonnetje erbij,
Heel erg bedankt nog voor jullie reaktie's op mijn vorige kaartje  en ik ben weer reuze benieuwd wat jullie van deze strandliefhebbers vinden



15 opmerkingen:

  1. Ha die Jeanette,
    nou, ik ziet hier met een fleecevest over mijn gewone kleren en dikke sloffen aan.... en ik heb niet eens gezwommen!
    Als ik geen vest aan had had ik het vast koud gekregen van jouw kaart. Wat heerlijk zomers heb je dat gemaakt! Jij denkt ook: ik ga de weergoden uitdagen! Enig die strandhuisjes.
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeannette,
    Je kaart is weer prachtig. Zo leuk bedacht. Enne, ik laat mijn winterjas maar aan de kapstok hangen, het regent hier gigantisch, we kunnen beter zandzakken gaan halen. Het heeft ook wel weer zijn voordelen, het is heerlijk knutselweer. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja wat is het weer triest hé Jeannette, ik moest vandaag werken maar toen ik naar huis ging regende het superhard en kwam ik als een verzopen katje thuis, bah niets aan. Je kaartje is een toppertje, ik vind hem helemaal prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Jeannette, jij zit met dit kaartje aan het strand, ik heb net als Gerjanne een dikke trui aan, brrrr wat is het koud zeg.
    Je kaart is heerlijk nostalgisch, prachtig gemaakt, ook met de strand huisjes, die goeie ouwe tijd.
    Lieve groetjesCorrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is weer zo'n leuke kaart he en heb er zin in om eindelijk naar het strand of zwembad te kunnen. Enkel de aankomende 2 dagen zal het misschien kunnen en dan zakt het weer.
    Zal het ooit weer zomer worden? Nou dan maken we er zelf wel zomer van toch.
    Wat leuk met die strandhuisjes erop.
    Fijn weekeinde en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja Jeannette, was het maar zo ver. Toch vorige week dinsdag was het heekl druk op het strand zei Wim. Ik lag lekker in de zon voor de camping met een oud badpak aan. een gezicht, alle rek er uuit, maar niemand zag me. Ik heb gelukkig een ander kunnenkopen. Nooit moeten doen, want daarna was de zon weg. Die schrok zich lam. gr leny w
    PS Je kaart is super.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaart, zo leuk dat nostalgische sfeertje. Het plaatje doet me denken aan een ouderwets poëzieplaatje. Ja, het weer is bar en boos... en veel te koud! ook hier staat alweer de verwarming aan. Ben blij het komende week even te kunnen ontvluchten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeannette,
    Leuk !! een nieuwe foto..je kaartje is echt lekker nostalgisch met het leuke plaatje en de bijpassende achtergrond..superleuk gemaakt..fijn weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super kaartje Jeannette en tja wat verlangen we allemaal toch naar een beetje mooier weer.
    Hoop dat we dat ook snel gaan krijgen .
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een schitterende kaart zeg, mooie kleuren ook. En ja wat zou dat lekker zijn naar het strand met prachtig weer.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een geweldige kaart, nu maar hopen dat we ook echt strandweer krijgen. Ook vandaag ziet het weer er niet geweldig uit, ze hadden de zon beloofd en 20 graden maar ik heb hier in het oosten nog geen zon gezien, ik heb het gewoon koud.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nieuwe foto, leuk!
    En wat een schattig kaartje. Nu maar hopen dat het hier binnenkort ook lekker strandweer wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Vreselijk weer he. Het was bij mijn terugkomst uit Turkije gisteren ook een flinke domper, dit weer. Hier ging ook meteen de verwarming aan. Leuk dat het op jouw blog wel zomers is. Die strandhuisjes zijn echt te leuk! Bedankt voor je berichtje, leuk dat je volger bent geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Jeannette

    Wat ontzettend leuk gedaan, dat uithang bordje staat er ook echt super leuk bij.
    En iedereen klaagt over het weer, het is echt een drama bijna Juni en dan zitten we nog met de kachel aan. En het word dit weekend niet veel beter helaas,

    Heel fijn weekend,
    groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Schitterend kaartje, ik vind hem heel erg leuk
    geworden ☼

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen