donderdag 30 mei 2013

Edwin op de latten

Hallo allemaal, alweer een week geleden dat ik mijn vorige kaartje postte en dat was ook een kerstkaartje, het is vandaag weer donderdag, dus Yvonne dag, in ieder geval voor de kerstkaartjes.
Het lijkt wel of ik me niet goed aan de kaartjes kan houden, ik zal het geen inspiratiedip noemen want als ik mijn blogrondje bij jullie doe zie ik genoeg moois voorbijkomen waar ik zeker inspiratie van krijg, maar ik ben ook met verschillende dingen bezig die ik gewoon aan het uitproberen ben, zoals kleine doosjes en zo meer. Ik ben wel lekker aan het kleuren alleen krijg ik het maar niet op de kaartjes. Dus waag ik me maar weer aan de kerstkaartjes.


Ook voor dit kaartje heb ik weer gebruik gemaakt van een basiskaart die in de goodybag zat vorig jaar, het dp is van een bloc van Marianne Design en daarvan heb ik het effen blauw door de cuttlebug gedraaid met deze bobbeltjes embossingmal, Edwin met skies had ik al gekleurd met potloden tijdens mijn vakantie, uitgesneden met een X-cut mal en vervolgens omgetrokken met potlood zodat er eenzelfde  blauwe achter het afdrukje komt. Alles met blauw en lichtbruin ingekleurd en wat sneeuw met stickels op de muts, schoenen en sneeuw.  De kerstklokken aan de rechterkant heb ik met dezelfde kleuren gedaan, als laatste de kerstwens erop.
Met dit kaartje wil ik ook meedoen aan de challenge  #57  bij IAMC   - alles mag.
Het begin van de kerstkaarten is dus gemaakt.
Weer heel erg bedankt voor jullie reaktie's op mijn vorige kaartje, ik lees ze met veel plezier en ben nu ook weer benieuwd wat jullie van mijn kleine Edwin vinden



16 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaartje super leuk geworden!! Echt winters :-) Leuk dat je meedoet Jeannette en bedankt voor je reacties op mijn blog!!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Edwin plaatjes blijven ook zo leuk! Supersneeuw kaartje hoor! En je dippie komt ook wel weer in stijgende lijn...echt, heb er ook weleens last van, super vervelend. Maar komen we allemaal weer overheen.
    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi gedaan hoor!!!Ik hoop dat je dip snel over is, de eerste stap is er nu!!!Top!!

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuke kerstkaart Jeannette in mooie kleurtjes en heel mooi samengesteld.

    Groetjes, Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik dacht al deze week zou ik een post gemist hebben? Niet dus maar je bent momenteel wat minder op je blog. Jammer dat we zo ver uit elkaar wonen andes konden we samen kleine doosjes maken.
    Nou veel plezier engroetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi jeannette,
    Leuk dat Els dat zegt, ik weet dat ze heel mooi doosjes kan maken, we hebben bij dezelfde kaartenmaakclub gezeten..je kaartje is heel erg leuk, mooi ingekleurd en afgewerkt..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje, die moet ik toch ook weer eens op een creatie gaan gebruiken!!

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lieve kerstkaart Jeannette, mooie kleuren heb je gebruikt, je hebt ook prachtig gekleurd.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is weer een schattig kaartje Jeanette.

    Groetjes Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart Jeanette, we kunnen ook niet altijd volop in de weer zijn. Ik merk zelf dat ondanks dat ik vakantie heb ik het allemaal ook niet zo lukt of gauw even tussendoor wat maken en verder niet. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Alweer zo'n schattig kerstkaartje Jeannette.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een superleuk mooi kerstkaartje heb je gemaakt Jeannette, helemaal super, hij is werkelijk prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geslaagd kaartje, hoor! Snap dat als je met verschillende dingetjes bezig bent, het kaartjes maken wat minder op de voorgrond is. Ik heb ook al twee weken niks meer gedaan vanwege mijn vakantie en daarna vrijwel meteen weer werken. Maar er ligt er eentje klaar, dus...komt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind Edwin heel lief gekleurd, en je hebt er
    ook een mooie kaart mee gemaakt ☼

    Alvast een gezellig (knutsel)weekend ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hi Jeanette,
    Just popping over to Congrat you on being the winner over at It's a Magnolia Challenge :) I wanted to come & see your design, which btw is wonderful. I love the image of Edwin :) That would be me..falling over in the snow ski's lol. I am going to be starting work on my Christmas cards too :) Thank you so much for sharing. Hugz, Lisa.

    P.S Would love for you to come, visit & like :) Also why not come & join us for our first blog prompt challenge? You may just get featured on my blog :)

    Dreamtime Designs: www.etsy.com/shop/DreamtimeDesigns
    Blog: http://dreamtimedesigns.blogspot.com.au
    Facebook: www.facebook.com/DreamtimeDesigns
    Twitter: https://twitter.com/DreamtimeDsigns
    Pinterest: http://pinterest.com/LisaWDesigns

    BeantwoordenVerwijderen