maandag 18 maart 2013

Paaskaart met een knipoog

Hallo lieve blogvriendinnen en bezoekers, alweer maandag vandaag, het zonnetje schijnt heerlijk hier, al is het nog wel een dunne wind, maar je hoort mij niet klagen.
Weer bedankt voor jullie leuke reaktie's op mijn vorige bericht, wat leven we toch heerlijk met elkaar mee in blogland.
Mijn weekend was weer behoorlijk gevuld, zaterdag toch nog even tijd gevonden om naar de creamarkt in Delft te gaan, daar zaten verschillende medebloggers en dat is dan juist de gelegenheid om even elkaars gezicht te zien  en natuurlijk hun creatie's in het echt te bewonderen, erg mooi allemaal, je ziet dan heel goed dat ieder zijn eigen stijl heeft ontwikkeld. (geen gezwabber dus,LOL)
Gisteren ook nog naar een feestje geweest van een 50 jarige, dat kaartje houden jullie nog van me tegoed, maar nu plaats ik een kaartje voor iemand die jarig is op 1 april, vandaar die knipoog, want een grapje mag er wel inzitten toch? en aangezien ze toch geen blogger is, kan ik het al wel plaatsen.

 
Dit model  kaartje wordt een tentkaart genoemd, ik heb als basis een witte kaart gebruikt, daarop een geel vierkant en daarop weer het designpapier. De grappige 3D plaatjes zijn van Marij Rahder en komen uit een hobbyhandig van 2 jaar geleden, jaja, wie wat bewaart die heeft wat. Lekker af en toe in je voorraad en oudere bladen snuffelen kan nog wel eens wat opleveren en nu was het dus het juiste moment voor deze plaatjes. Voor het doorkijkje heb ik de prachtige mal van Marianne Design gebruikt, echt super is die en ik heb me door anja zom even laten uitleggen hoe je die het beste kan gebruiken, toch wel handig om te weten dat je eerst met de gladde ovaal mal het designpapier moet snijden, dan past de mooie passe-partout mal er precies in en hoef je niet meer te passen en meten.


Hier  zie je goed het model van de tentkaart, weer iets gemaakt van mijn "to do" lijstje, zo leuk, op de achterkant van de kaart heb ik de uitsnede geplakt en daarop de felicitatie geschreven.
Met dit kaartje doe ik mee met de challenge van krea2day  daar loopt gedurende deze maand een candy voor een Paaskaart.  Bij creapaleis wordt een kaart met dieren gevraagd.Heel benieuwd ben ik natuurlijk weer hoe jullie mijn kaartje vinden en ik zit weer op het puntje van mijn stoel uit te kijken naar jullie reaktie, bedankt weer voor je bezoekje en geniet lekker van het zonnetje, groetjes Jeannette


19 opmerkingen:

  1. Hoi Jeannette,
    Wat heb je een leuke kaart gemaakt. Leuk model en schattige plaatjes! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke en vrolijke kaart is dit geworden zeg. Leuk model (misschien ook maar eens op mijn to do lijstje zetten).
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jeannette,
    Wat een prachtige mal is dit toch, ik heb ook de ovale maar..het binnenwerk stansen is niet het probleem, juist om die ovale mal exact recht op je papier te krijgen en..uit te snijden is een hele klus, vind ik..dat tentkaartje is erg leuk, heb je de bodem er later ingeplakt ??
    Leuke paastafereeltje is dit..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Ans, aan de achterkant heb ik de bodem vast geplakt zodat ik het design papier eroverheen kon plakken en ook om te kijken of het plaatje goed te zien zou zijn, als laatste heb ik de voorkant vastgeplakt, groetjes Jeannette

      Verwijderen
  4. Ha Jeanette,
    wat een enige kaart!! Echt schattig die kippetjes en het doorkijkje. Het motelletje ziet er ook gaaf uit.
    Leuk is dat om weer een wat anders uit te proberen, he? En as het resultaat dan naar je wens is.... missie geslaagd!
    groetjes enne... val je niet van je stoel?

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuke kaart. Wat een mooie mal om dit soort kaarten te maken. Ik vindt hem enorm leuk geworden en fantasierijk gemaakt.
    Bij jou schijnt de zon maar hier regent het alweer.

    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi jeanette,

    Vond het erg leuk je gezien te hebben in delft en ja mijn kaartje staat er inmiddels op.
    Jij hebt ook niet stilgezeten he met je kaartjes stuk voor stuk heel mooi.
    groetjes mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke tentkaart heb je alweer gemaakt en je zal maar op 1 april jarig zijn. hahaha.
    Leuke vrolijke kaart is dit en erg netjes gemaakt. Ik heb een demo gezien en het is nogal passen en meten om de juiste ovaal uit te stanzen en dat het dan ok nog mooi past.

    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Jeannette

    Leuk dat je wer mee doet met onze candy,
    en weer met een super leuk kaartje.

    Groetjes cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super schattig kaartje, Jeannette, heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke uitdrukking: dunne wind... Je kaart is weer prachtig en met een knipoog mag juist dat is nou juist zo leuk. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind je kaartje helemaal super geworden Jeannette, hij is echt helemaal top, zo leuk ook dit tentmodelletje. En wat een heerlijk weekend heb je gehad, wel druk maar ook leuk om medeblogsters te ontmoeten op de creamarkt, helemaal gezellig meis.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik weet het Jeannette, het is alweer laat, weet je ik zit al vanaf half 11 berichtjes te typen, zoveel volg ik er, ik vind het leuk als ik een reactie krijg, dus een ander vind dat ook geweldig toch?
    Wat een geinige kaart heb je gemaakt, ik heb wel trek in een stukje kip, Cindy en ik gaan 6 april naar het crea weekend in Rijswijk, wie weet zie ik jou daar ook, we spreken elkaar.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superleuke kaart Jeannette. En bedankt voor je uitleg. Ik heb inmiddels een beetje door hoe je die zijkant opvult. Helemaal goedgegaan is het niet. Hoe ik het moet veranderen ook niet.
    Maar al doende leer ik weer.
    En bedankt voor de tip van de mal en de tentkaart.
    gr leny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohh, ik vind hem super! Wat een cute kippen en leuk model! En dan nog de mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen

  15. die is ook weer super mooi Jeannette.

    Fijne dag verder

    Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke vrolijke kaart met die gezellige kippen. Leuk he zo'n tentkaartje, vind dat altijd zo'n leuk effect geven zo'n mooi doorkijkje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een super leuk kaartje, ik vind hem heel
    leuk gemaakt, zo mooi model en veel leuks op te
    zien, en die plaatjes, je hebt helemaal gelijk,
    ook oude plaatjes zijn leuk.
    De mal is ook prachtig hè ☺

    Alvast een gezellig (knutsel)weekend ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen