zaterdag 22 september 2012

aanvulling op boekkaart

hallo allemaal, ik kwam tot de ontdekking dat ik het meest bewerkelijke deel van mijn boekkaart niet heb laten zien, dus snel nog een foto gemaakt voordat de kaart straks wordt afgeleverd.Zie je al die muizentrapjes, dat moest dus 4 keer en moest allemaal in elkaar passen, dan is goed op maat rillen wel heel erg belangrijk kwam ik achter, echt een precies werkje.

Dan heb ik ook nog 6 kaartjes gemaakt die ik als een pakketje had gekocht op de beurs, ik moest ze wel zelf maken, maar het materiaal zat in de verpakking, ik laat ze allemaal hier even zien, zo schiet mijn voorraadje wel op, met de rest heb ik meer werk, maar dat is alleen maar leuk

 
en dan ter afsluiting wil ik nog een nieuwe volgster verwelkomen en dat is Jolanda, leuk dat je ook mijn blog komt volgen, join the club. Overigens verloot  Jolanda een candy op haar blog, dus misschien leuk om daar ook eens te kijken. Bedankt voor je bezoekje en de reaktie's, ik lees ze met veel plezier
fijn weekend allemaal.
 
 

7 opmerkingen:

 1. Het was een geweldige demonstatie van Durvina Jeanette, ik heb nu ook de Distress markershet was een aan bieding,morgen ga ik met Cindy er mee aan de slag ,ze heeft een geweldige uitleg gegeven en Durvina is precies als op de foto ,Nu je kaarten ,ach meisje het hoeven toch niet allemaal van die ingewikkelde te worden,ik kies het altijd uit aan wie ik ze stuur ,de 1 bewaard ze en de ander gooit ze weg en die krijgt dan meestal een dood gewone kaart.Je boekkaart is prachtig ,gaat het niet een beetje aan je hart om deze prachtige creatie weg te geven?
  Tot blogs
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn nichtje was ontzettend blij met de kaart, dus een schot in de roos en dan vind ik het ook leuk

   Verwijderen
 2. je boekkaart is erg prachtig en lijkt me erg moeilijk.
  De andere kaartjes zien er ook super leuk uit.
  Dank je wel voor je leuke reclame

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zal niet makkelijk zijn geweest Jeannette
  Maar het ziet er super uit.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gemaakt en vooral heel netjes die muizentrapjes Jeannette. Gaaf boekwerk dus. De kaartjes zijn ook erg leuk en je schiet al lekker op met je kerstkaarten.
  Fijn weekeinde ne groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een werk moet dat geweest zijn, maar wel met een schitterend eindresultaat. Je hebt dus echt eer van je werk.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi jeanette bedankt voor je bezoekje op mijn blog waardeer het heel erg.
  Je boekkaart is mooi geworden hoor wel veel werk he.
  groetjes mandy

  BeantwoordenVerwijderen