maandag 27 juli 2015

Een jaar later

Hallo  allemaal,

 ik heb de stoute schoenen toch maar weer aangetrokken en een kaartje gemaakt.
 Mijn knutselspullen zijn gewoon blijven liggen al die tijd, maar de zin ontbrak me.
Ik heb heel veel gehandwerkt, maar ook dat blog heb ik niet bijgehouden, noem het slordig of wat je wilt, het lukte gewoon niet.
Eind vorig jaar heb ik ook nog een operatie aan mijn rug ondergaan, dat is gelukkig allemaal goed gegaan. Ik dacht het lek boven te hebben, maar ik had buiten de waard gerekend, ik kon amper nog lopen, wat bleek? De vaatchirurg konstateerde bloedvatvernauwing in mijn benen en aanvankelijk zou het dotteren worden, maar looptraining bij een daartoe bevoegde therapeut schijnt ook goed te helpen en misschien een operatie uit te stellen, dus ben ik me nu 2 keer per week aan het afbeulen bij de peut. Zo hebben jullie in ieder geval een idee hoe het mij het afgelopen jaar is vergaan. Een enkele keer heb ik nog een blog bezocht maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.
Maar om het toch nog over de kaartjes te hebben:, na ettelijke kaartjes te hebben gekocht heb ik mezelf eens opgepakt en ben toch weer aan de slag gegaan. Deze kaart is voor onze kleinzoon die morgen 13 jaar wordt, ik heb nog wel even voor de bekende weg gekozen, maar ik hoop dat dit weer het begin van een hele reeks is.



Bedankt voor je bezoekje en ik ga ook snel weer eens een rondje doen en hopelijk tot blogs,

groetjes, Jeannette